ja som bola chora koli hrdlu doktorka mi dala antibiotika a zistili sme ze som na nich alergicka a zhorsilo mi to stav teraz mám ine antibiotika ktore nepomahaju (ach) asi tak
fuuuuuuuuu, no ja mam alergiu na ambroziu, pri*ebanu burinu v trave, ale zatial sa mi prejavila raz za zivot, takze zatial pohoda..ale to ma nehorazne stipali a svrbeli oci
@ribo Môj ocino nikdy nemal... To len posledné roky. Mama mala vždy a odkedy sa jej narodil brat, tak ju to prešlo a začal byť brat... A teraz au ani brat až tak veľmi nie je len ocino,.. Ale tak dúfam, že je nebudem.. Nechcem byť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mne na nic zatial ale zo zmrzliny uz hrdlo bolave tyzden
ponivac vzdy ked pride jar, tak niekde prechladnem a soplem a prve, co je, tak mi vsetci davaju diagnozy, ze topole, pel, ...
@romyyy Alergia je v genoch, takze mas bud stastie, alebo ta to este niekedy chyti Moju mamu chytila alergia az pred par rokmy.