prečo by mal byť čudný? a nie je skôr čudné sa chodiť každý týždeň ožierať do parkov, podnikov s jediným cieľom - byť opitý. Nepiť je uplne normálne. Za to že 20 ľudí pred tebou skočí z okna, nemusíš aj ty..
Pride mi to ako ten vtip, ked si medved spraví zoznam zvieratiek, ktoré zlikviduje.
Pride za zajacom a hovorí: "Zajac, si na rade. Máš nejaké želanie?"
Zajac: "Chcel by som sa ešte raz prebehnúť s celou rodinou po lúke a spraviť si mrkvový piknik"
Medved mu to splnil. Ked bolo hotovo, šiel ďalej.
Medveď: Vlk si na rade. Máš nejaké želanie?
Vlk: Chcel by som stráviť ešte jeden večer s vlčicou. Potom si vezmi čo chceš.
Nie je čudný prečo by mal byť čudný ? Skôr je čudný ten čo sa toho smeje alebo ho nejak odsudzuje,ja som pil prvý krát v 12-tich a hanbím sa zato ak by sa dal vrátiť čas...hmmm....
mne ťahá na 20 a k alkoholu som ešte ani nečuchol ... som čudný ?
no pre niekoho áno pre niekoho nie ... ľudia čo mi to neveria ťažko presvedčím že nie a ani to nerobím sami neskôr na to prídu ... no a tí pre ktorých je to čudné tak nech ... nestarám sa.
jemin veď sa všetci nepýtajte: čudny? prečo čudný? ... ide mu len o to, že on nepil nikdy alkohol, je na to hrdý (my tiež) a chce, aby sme ho pochválili no
Ja len, že si to neviem predstaviť. Ak rodičia pijú pivo, už pomaly odmala má dieťa možnosť "ochutnať penu" - tak už to je niečo, nie ? A do šestnástky O_o? To už som dokonca aj ja mala možností milión, z toho trištvrtinu vďaka rodine etc. To by musel byť jedinec fakt silného vnútorného presvedčenia, aby sa nenechal nahuckať na "glg činzána na rodinnej oslave," alebo by musel mať takých striktných rodičovcov, čo ešte stále nechráni pred ponukami zo strán, kde autoritatívna veľmoc nemá dosah .
a inak, ja som otázku pochopila ako "nikdy ani neochutnal" a tu väčšina už vraví o alkoholizme alebo aspoň pravidelnom pití, najlepšie až do bezvedomia
@flussica mám pocit, že do takých 15 rokov som neochutnal ani len tú pivovú penu.. a druhá vec je, že takéto ochutnanie by som nenazýval pitím.
A divné sú skôr takéto otázky. Čo by na tom malo byť nenormálne? Niekto nepije celý život, niekto pije už v 10 rokoch, a nemá to nič spoločné napríklad s bystrosťou, ako tu bolo niekde písané.
určite nie ! ...za to že každé druhé decko už slope ako dúha tak nemusí každý ...ak to jeho okolie rešpektuje a on nemá potrebu to skúšať tak prečo nie
mne príde čudné, že všetci, čo ešte nepili a podobne, si myslia, že je to čudné.
sa pozri, koľko tu bolo takýchto diskusií a zistíš, že vás "slušných abstinujúcich" je tu pomaly viac, ako nás, čo si cez víkend vypijeme. takže v podstate, tu na tejto stránke sa cítim byť čudná ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Pride mi to ako ten vtip, ked si medved spraví zoznam zvieratiek, ktoré zlikviduje.
Pride za zajacom a hovorí: "Zajac, si na rade. Máš nejaké želanie?"
Zajac: "Chcel by som sa ešte raz prebehnúť s celou rodinou po lúke a spraviť si mrkvový piknik"
Medved mu to splnil. Ked bolo hotovo, šiel ďalej.
Medveď: Vlk si na rade. Máš nejaké želanie?
Vlk: Chcel by som stráviť ešte jeden večer s vlčicou. Potom si vezmi čo chceš.
"Dobre" povedal medved a aj sa tak stalo.
Ďalej išiel za líškou a pýta sa jej na želanie.
Medveď: Líška si na rade. Máš nejaké želanie?
Líška: Mohol by si ma z toho zoznamu vyškrtnúť?
"Dobre", povedal medveď a šiel ďalej.
no pre niekoho áno pre niekoho nie ... ľudia čo mi to neveria ťažko presvedčím že nie a ani to nerobím sami neskôr na to prídu ... no a tí pre ktorých je to čudné tak nech ... nestarám sa.
a inak, ja som otázku pochopila ako "nikdy ani neochutnal" a tu väčšina už vraví o alkoholizme alebo aspoň pravidelnom pití, najlepšie až do bezvedomia
A divné sú skôr takéto otázky. Čo by na tom malo byť nenormálne? Niekto nepije celý život, niekto pije už v 10 rokoch, a nemá to nič spoločné napríklad s bystrosťou, ako tu bolo niekde písané.
nevidím jediný dôvod prečo by mal byť...
Ja som to pochopila práve tak, že ani ochutnať . Malo sa to viac špecifikovať možno, v nadpise. Lebo niekto to pochopil tak, iný onak.
Nevravím, že keby ani neochutnal, že to je divné - skôr mi to príde (na slovenské pomery) dosť atypické.
@12
@kokosovyorech mam 22 a v zivote som pivo este ani len nedrzal
@nesii Fuha, stalo sa niečo kvôli alkoholu, či?
sa pozri, koľko tu bolo takýchto diskusií a zistíš, že vás "slušných abstinujúcich" je tu pomaly viac, ako nás, čo si cez víkend vypijeme. takže v podstate, tu na tejto stránke sa cítim byť čudná ja
Áno. Začala som piť. Teda už dlhšiu dobu...
Konkrétne kvôli priateľom a rodine....
Môžem,... no nejako to nejde.