Ach, maturity zbehli ako voda...už je za mnou aj posledný deň na mojom super gymnáziu...je koniec...bude mi smutno za školou a spolužiakmi...tie 4 roky ubehli neskutočne rýchlo, nedávno sme začali a už je po všetkom...na jednej strane som rád, lebo idem ď
stredná škola je ten najlepší čas. mladí ľudia formujú seba, začínajú chodiť po krčmách a zábavách, prichádzajú prvé ozajstné vzťahy a podobne... a predsa ešte stále je tu tá perfektná nezodpovednosť. tiež mi to bude chýbať... ale tak čo už. človek má teraz taký zmiešaný pocit, zatvára za sebou jedny dvere a otvára nové a nevie, či mu bude lepšie, alebo horšie... ale neboj, ja si myslím, že každé obdobie života má svoje dobré a zlé stránky, vždy sa nájde niečo pekné ja opúšťam teraz nielen školu ale celé svoje partie, s ktorými som chodila von a ktoré od srdca ľúbim, ale predsa sa aj teším na vysokú školu a nový život... ale určite, že na strednej bolo super
tiez si myslim, ze stredna bola super a nezabudnem na tu kopu zazitkov teraz sme si so spoluziakmi naplanovali este nejake akcie a chaty, pretoze este sa nechceme tak skoro rozlucit.. aj ked je jasne, ze skor ci neskor sa to stane.. budu mi chybat, no tiez som zvedava, co prinesie nova etapa zivota
no vnímam to zatiaľ tak neutrálne.. teda po tej 3ke z angličtiny skor viac negativne-teda prechovavam negativne city k tej *********...
no zatial si to nejako neuvedomujem.. a urcite mi to nepride ako keby sme nedavno zacali.. tie 4roky boli teda dlhe..a som celkom rada, ze som uz prec uvidim ako dalej, aj ked si uvedomujem, ze to nebude "malina"
podľa mňa je na výške oveľa lepšie ako na strednej... viac voľného času, človek si môže kopec vecí naplánovať tak, ako sa jemu hodí a nikto sa nestará do všetkého... okrem toho sú o mesiac dlhšie letné prázdniny, zase je pravda, že sa treba učiť na skúšky dvakrát do roka, ale dá sa to prežiť ...
(nie, neštudujem na katolíckej, kde dávajú skúšky zadarmo
Ja som sa na to tešila odkedy som do tej školy nstúpila... jedno z najlepších gymnázií v Bratislave ako sa hovorí...ale tie jebnuté profesorky ktoré sú tam ...jebnutý systém no LOL o tej škole by som nikdy nepovedala ani jedno pekné slovo...Mali sme ešte aj otrasný kolektív a preto bol deň maturitného vysvedčenia najkrajší deň zo všetkých tých rokov ktoré som tam strávila
nho ja mam tiez podobne pocity..stredna ubehla hrozne rychlo...a hoci sme nemali bohvieaky kolektiv, 4 rocnik bol uplne uzasnyyy....skoda ze teraz v tom najlepsom to musi skoncit...dokonca aj za profesormi mi bude smutno...to uz nie je mozneee, aby mi bolo este aj za profesormi smutno...s tym som vobec nepocitala...teraz sa mozem zase ucit na prijimacky a len dufam, ze ma niekam zoberu...ach jaj...som zvedava kde skoncim...
Ako teraz už asi mesiac po maturách si na plno uvedomujem, že sa skončilo 8 rokov strávených s ľuďmi, ktorých som mala a mám rada, je to čudné, bo sme spolu vyrastali, prežívali sme pubertu, dospievali... Opustiť budovu školy nebol problém, opustiť profesorov, to sa tiež dalo... Keď nám naša milovaná triedna (to je taká ženská, ktorá si zaslúži všetok rešpekt, urobila pre nás všetko) rozdávala vysvedčenia, tak z 24 ľudí asi všetci plakali, mala taký príhovor, že sa to nedalo... Proste je mi smutno, pociťujem letargické stavy... Aj keď sa samozrejme teším na výšku, ale to bude zas celé o inom, budem si musieť vytvárať nové vzťahy, priateľstvá... Viem, že to nejak bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no zatial si to nejako neuvedomujem.. a urcite mi to nepride ako keby sme nedavno zacali.. tie 4roky boli teda dlhe..a som celkom rada, ze som uz prec uvidim ako dalej, aj ked si uvedomujem, ze to nebude "malina"
(nie, neštudujem na katolíckej, kde dávajú skúšky zadarmo
@shoshana
skoro ste ma rozplakali