Možno by niekto tvrdil že je to poho že v dnešnej dobe deti dospievajú veľmi rýchle a taká 14 ročná má myseľ 20 ročnej bla bla bla.
Deti dospievajú možno rýchlejšie ako to bolo v minulosti ale iba sexuálne!!!Ostatné faktory ktoré robia dospelého človeka dospelým sú na úrovní 14 dievčaťa.Alebo si nebodaj myslíte že 14 ročná slečna sa môže rovnať s 25 ročnou ženou?Prosím nebudte naivní
...otvoril som toto fórum hlavne zo zvedavosti či ho založil ten dvadsaťpäťročný, alebo tá štrnástka
Ale inak hej, je to možné, prečo nie? Chlapi mentálne dospievajú neskôr, ženské skôr, a ešte k tomu určité typy okúzľujú také mladé nevinné s ešte nezničenými ideálmi a ilúziami, plné energie a chuti do života
@matiarka prvé plus pre teba? teraz nechápem či si 25ročný chlap, alebo chceš písať príbeh o láske medzi 14kou a 25ročným, alebo o čo v tomto fóre vlastne šlo
"Čo vlastne pedofília je ? Stručne povedané, je to preferenčná sexuálna orientácia na osoby bez vyvinutých sekundárnych pohlavných znakov - t.j. deti.
Takto pedofíliu chápe a definuje súčasná sexuológia." ------ BEZ VYVINUTÝCH SEKUNDÁRNYCH POHLAVNÝCH ZNAKOV, ktoré 14 ročné dievča už vyvinuté rozhodne má... tak o akom pedofilovi tu točíte??
@prasatko , áno žijem... mám o pár týždňov 18 rokov, vzťah skoro 4,5 roka a môj chlap má tiež o cca 11 rokov viac..... tak zdá sa ti, že sa nemôže "namotať"?? a že ide o pedofila? a že to nemôže/a nie je/ byť skutočná láska??
@prasatko prispela som na túto otázku do tohto fóra » www.birdz.sk/forum/co-je-to-... ... skopírujem.. "záleží na tom či sa pýtaš na zamilovať alebo na lásku sú to dva odlišné pojmy..
pri zamilovanosti sa cítiš ako vo sne.. ako keby si lietala na obláčiku a všetko okolo teba bolo krásne a dokonalé. stále naňho myslíš.. keď ho vidíš sa ti rozbúcha srdce, pri bozkoch lietaš eufóriou.. jednoducho existuje pre teba len ON A TY.. vidíš ho ako takého "poloboha", všetko čo urobí je dokonalé, každý jeho pohyb, reakcia, hlas, VŠETKO...
až časom to prejde do lásky.. tak 1-2 roky..spadnú ti ružové okuliare - vidíš ho už reálnejšie. odkrývajú sa ti jeho chybičky.. tak ako aj jemu tvoje. v tomto období sa treba naučiť robiť oveľa viac kompromisov ako predtým, byť tolerantný a empatický... nie si už v takej eufórii ako nazačiatku - nie je to navonok také nové, vzrušujúce.. ale prídu tam nové, krajšie pocity - istota, bezpečie, súdržnosť, vzájomna dôvera.. už viete čo môžte od seba čakať a v akých situáciach.. vzťah sa stáva otvorenejším, istejším...."
ide o to, aká tá 14ka je.. keď jemu ide len o jedno a ona mu to s radosťou splní, je to na zamyslenie...ale pokiaľ je medzi nimi naozaj viac ako len fyzická príťažlivosť a na niektoré veci sú ochotný si počkať je to v pohode...hlavne musí mať to dievča rozum !
@estrella5 Je to síce pekne napísane ale v skratke. Láska je zvierací pud slúžiaci k reprodukcii a výchove potomka. Navyše netreba zabúdať že 25 ročný muž má svoje potreby.Alebo ti ako budúca mama necháš svoje 14 ročné dieťa chodiť s 25 ročným mužom?
@prasatko v biologickom ponímaní určite je to prostriedok k tomu aby človek plodil potomstvo.. ale myslím si, že ľudia sú ľudia a nie zvieratká a "láska" pre ľudí znamená omnoho viac ako len plodenie potomkov... a síce 25 ročný muž má svoje potreby, ale ak je inteligentný tak minimálne do 15tky svojej partnerky počká (tak sa stalo aj u nás)...... a áno, pokiaľ budem vidieť, že moja dcéra je zodpovedná, budem toho muža poznať - a bude to vychovaný mladý muž, nevidím dôvod prečo by som jej to mala zakazovať...... budem veriť svojej výchove natoľko aby svojej dcére dôverujem...
Ano je, kamaratku (14), kt. Nevyzera najdospelejsie,obskakuje prachaty chlapec a vsetko jej kupuje, vsade ju vozi atd... Pritom ona ho len vyuziva ale co uz...
Radšej by som bola radšej, keby som počula, že to nie je možné.
Len každý tu píše o charaktere štrnástky... A mne to tak príde, že ja som v tom ''nevinne''. U mňa je to tak, čím menej chcem mať s niekým niečo, tým viac chce niečo on. Ale zas si nechcem namýšľať. Týmto fórom som len chcela zistiť, či sa to stáva často, alebo len mne - či mám mať výčitky preto, lebo som možno ja bola iniciátorom. Ale zas keby on nič nechcel, sral by na mňa. Sakraaaaa
podla mna ona aj moze byt vyspela ale proste nepride mi to normalne, stale on ma viac zivotnych skusenosti ako ona, jemu pomaly taha na to aby sa vydal a mal rodinu a ona ani zakladku nema skoncenu.. moze byt rozumna ale podla mna to nestaci
"jemu pomaly ťahá na to aby sa vydal" ... poznám asi 5-6 dievčat (dnešnej doby), ktoré sa vydali v 18-20tke... takže ak by si na to počkal dajme tomu tie 4-5 rokov určite by ani tomu mužovi nič neušlo ......
A prečo by nemohla? Starší chalan je rozumnejší, lepšie sa o ňu postará, samozrejme, ak to nie je slepica s IQ špinavej ponožky (do 110), tak sa budú mať aj o čom porozprávať
je to možné, samozrejme ak je rozumný porozpráva sa sňou a počká aspoň min.rok ...... v mojom prípade to oblo tiež taak mala som 14 on mal o 8 viac, stretavaali sme sa.....atd, ale nic medzi nami nebolo, až neskor.....a už 3 roky sme spolu šťastný
kokso len či to je zdravé.. tu sa darí teda naozaj!
No ja mám priateľa a som s ním už cca tri a pol roka. Za pár mesiacov mám osemnásť.On mal teraz v lete dvadsaťosem.
Už som si prešla toho dosť-nemám ambíciu konkretizovať,keďže mi je jasné že ma budete pravdepodobne odsudzovať tak či onak.
Podľa mňa je to veľmi individuálne.Záleží od toho, či je štrnástka naozaj štrnástkou..If u know what I mean.
Ja som si našťastie nenašla nejakého chruňa, (síce je nízky a momentálne nezarába..verím že to sa spraví) mám pri sebe niekoho, komu plne dôverujem..Vždy mi bol len oporou..a už keď som mala štrnásť,boli sme na seba OBAJA namotaní.
Myslím,že všetko toto je individuálne.Nepovedala by som, že je ok ak chlap využíva mladú naivnú žabu..to nie. Ale ak sa stretnú dvaja ľudia, čo si rozumejú,majú veľmi podobné ciele a začnú sa ľúbiť, tak povedať si zbohom, za päť rokov sa stretnime..to je naozaj nezmyselné.A zbytočne bolestivé.Čas je to,čoho nikto nikdy nebude mať dosť.. Nie každá štrnástka je tupá jak bedňa gitu,aj keď..čím ďalej tým ich je viac
A..chronickí dodržiavači pseudomorálnych zákonov..Vylezte mi na hrb a potom zlezte späť k tomu stádu nerozumných ovečiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ak je to aj spravanim 14tka tak bohuzial nie nieje
seriously som písala
inak @12 a @16
.. nech vyzerá,správa sa akokoľvek vyspelo.. stále má len 14
A nie nieje
Deti dospievajú možno rýchlejšie ako to bolo v minulosti ale iba sexuálne!!!Ostatné faktory ktoré robia dospelého človeka dospelým sú na úrovní 14 dievčaťa.Alebo si nebodaj myslíte že 14 ročná slečna sa môže rovnať s 25 ročnou ženou?Prosím nebudte naivní
.. asi si si zle prečítala otázku
Ale inak hej, je to možné, prečo nie? Chlapi mentálne dospievajú neskôr, ženské skôr, a ešte k tomu určité typy okúzľujú také mladé nevinné s ešte nezničenými ideálmi a ilúziami, plné energie a chuti do života
Takto pedofíliu chápe a definuje súčasná sexuológia." ------ BEZ VYVINUTÝCH SEKUNDÁRNYCH POHLAVNÝCH ZNAKOV, ktoré 14 ročné dievča už vyvinuté rozhodne má... tak o akom pedofilovi tu točíte??
... skopírujem.. "záleží na tom či sa pýtaš na zamilovať alebo na lásku sú to dva odlišné pojmy..
pri zamilovanosti sa cítiš ako vo sne.. ako keby si lietala na obláčiku a všetko okolo teba bolo krásne a dokonalé. stále naňho myslíš.. keď ho vidíš sa ti rozbúcha srdce, pri bozkoch lietaš eufóriou.. jednoducho existuje pre teba len ON A TY.. vidíš ho ako takého "poloboha", všetko čo urobí je dokonalé, každý jeho pohyb, reakcia, hlas, VŠETKO...
až časom to prejde do lásky.. tak 1-2 roky..spadnú ti ružové okuliare - vidíš ho už reálnejšie. odkrývajú sa ti jeho chybičky.. tak ako aj jemu tvoje. v tomto období sa treba naučiť robiť oveľa viac kompromisov ako predtým, byť tolerantný a empatický... nie si už v takej eufórii ako nazačiatku - nie je to navonok také nové, vzrušujúce.. ale prídu tam nové, krajšie pocity - istota, bezpečie, súdržnosť, vzájomna dôvera.. už viete čo môžte od seba čakať a v akých situáciach.. vzťah sa stáva otvorenejším, istejším...."
Nehľadajte zlý úmysel tam, kde je dostatočným vysvetlením hlúposť.
Radšej by som bola radšej, keby som počula, že to nie je možné.
Len každý tu píše o charaktere štrnástky... A mne to tak príde, že ja som v tom ''nevinne''. U mňa je to tak, čím menej chcem mať s niekým niečo, tým viac chce niečo on. Ale zas si nechcem namýšľať. Týmto fórom som len chcela zistiť, či sa to stáva často, alebo len mne - či mám mať výčitky preto, lebo som možno ja bola iniciátorom. Ale zas keby on nič nechcel, sral by na mňa. Sakraaaaa
podla mna ona aj moze byt vyspela ale proste nepride mi to normalne, stale on ma viac zivotnych skusenosti ako ona, jemu pomaly taha na to aby sa vydal a mal rodinu a ona ani zakladku nema skoncenu.. moze byt rozumna ale podla mna to nestaci
Nevidím v takomto vzťahu vôbec žiadny problém
No ja mám priateľa a som s ním už cca tri a pol roka. Za pár mesiacov mám osemnásť.On mal teraz v lete dvadsaťosem.
Už som si prešla toho dosť-nemám ambíciu konkretizovať,keďže mi je jasné že ma budete pravdepodobne odsudzovať tak či onak.
Podľa mňa je to veľmi individuálne.Záleží od toho, či je štrnástka naozaj štrnástkou..If u know what I mean.
Ja som si našťastie nenašla nejakého chruňa, (síce je nízky a momentálne nezarába..verím že to sa spraví) mám pri sebe niekoho, komu plne dôverujem..Vždy mi bol len oporou..a už keď som mala štrnásť,boli sme na seba OBAJA namotaní.
Myslím,že všetko toto je individuálne.Nepovedala by som, že je ok ak chlap využíva mladú naivnú žabu..to nie. Ale ak sa stretnú dvaja ľudia, čo si rozumejú,majú veľmi podobné ciele a začnú sa ľúbiť, tak povedať si zbohom, za päť rokov sa stretnime..to je naozaj nezmyselné.A zbytočne bolestivé.Čas je to,čoho nikto nikdy nebude mať dosť.. Nie každá štrnástka je tupá jak bedňa gitu,aj keď..čím ďalej tým ich je viac
A..chronickí dodržiavači pseudomorálnych zákonov..Vylezte mi na hrb a potom zlezte späť k tomu stádu nerozumných ovečiek