Najviac si prajem to, aby sa ľudia navzájom akceptovali, neodsudzovali, nebojovali medzi sebou... proste mier.... ach joo, no to sa aj tak nikdy nestane, čo??
túžim ale stane sa to.
ja túžim len po takých veciach, o ktorých viem, že sa môžu stať.
teraz momentálne túžim po 3 veciach a dávam tomu tak 2-3 roky a bude to
Nieze by som nemal sebavedomie za 30tich, ale toto uz je iny level. Takze by som chcel byt s nejakou inou korejcankou, ale vdaka mojej povahe a mojim nazorom je aj to viac nez nerealne...
hej napríklad že by som bola vo väčšej skupine ľudí obľúbená a že by mi nerobilo problém komunikovať
alebo žeby som vedela perfektne tancovať trebárs latinsko americké tance lenže ja som drevo takže aj keby sa to učím tak nemám ten rytmus že by mi to šlo...
už už som išla hlasovať za nie a potom ma napadla jedna vec - mať super metabolizmus, čiže žrať a neprobrať... resp mať ľahko super postavu, poznám baby čo si raz za mesiac zacvičia a majú tehličky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a chcem mať vytetovanú chobotnicu niekde
a chcem ísť na Sibír
a ešte stáť uprostred tornáda !!!
ja túžim len po takých veciach, o ktorých viem, že sa môžu stať.
teraz momentálne túžim po 3 veciach a dávam tomu tak 2-3 roky a bude to
aj si so mnou pokeca, ani soferovat ho netreba a aj by ma ochranil keby ma prepadli mimozemstania
Nieze by som nemal sebavedomie za 30tich, ale toto uz je iny level. Takze by som chcel byt s nejakou inou korejcankou, ale vdaka mojej povahe a mojim nazorom je aj to viac nez nerealne...
chcem byt len jednoducho šťastná
a začínam mať dojem, že si chlapa nikdaj nenájdem
a ešte stále I waiting for a raggedy man with a blue box
alebo žeby som vedela perfektne tancovať trebárs latinsko americké tance lenže ja som drevo takže aj keby sa to učím tak nemám ten rytmus že by mi to šlo...