Je odvážnejšie napísať na FB ale povedať z očí do očí?
Zamyslel som sa či je v skutočnosti väčšia odvaha napísať niečo niekomu cez facebook alebo mu to povedať z očí do očí. Vezmime si príklad keď chce chalan pozvať babu na rande. Čo sa viac cení? Možno si poviete že je odvážnejšie ísť za ňou, ale veď to čo j
je to odvážnejšie povedať niečo z očí do očí ..a určite má väčšiu hodnotu povedať to dievčatu ako jej to napísať ..a vo všobecnosti aj čo sa vzťahov týka tak je lepšie hovoriť si veci z očí do očí to už aj v prípade rozchodu ..
@13 ale zase o tom príklade čo si napísal žeby to všetkým povedala ..je to aj tak odveci lebo ak jej to napíše tak bude mať dôkaz o on bude za trapneho ale zase ak jej to povie tak budú vedieť len oni dvaja čo je pravda ..
@15 nie zatial nestalo, prave preto som zalozil toto forum aby som vedel co si myslite ze je lepsie.
A inak vsetkym dakujem za ich "inteligentne" prispevky. Cakal som ze ludia viac ocenia taketo logicke myslienky a neodsudia cloveka hned za to ze nieco napisal. Ale nevadi, tak to chodi. Napises/povies nieco zle a hned si debil...
to čo je napisane, može byt pravda ale nemusi to byt presvedčive. niekedy možno už pisanie ide niekomu lepšie ako hlasova komunikacia. z hlasu sa da vycitit tremu, neistotu, možno malovravnost,pri pisani si možeš viac rozmysliet čo napišeš, pri osobnom kontakte to može dopadnut inak,a to, že ti zamrzne reč
chlape, ak ti nestacia metafory a la nadavani do kokotov...
NIE, nie je odvaznejsie napisat na fb. je to krive, chrome, cele zle.
z teoretickeho hladiska je to "odvazne" ale co ak povie nie? to chces aby o tom vsetci vedeli? alebo co ak prave na fb sa bude hanbit a bat povedat ano? z oci do oci v sukromi je to najlepsie.
a nemusis si chystat frazy a la pojdeme na rande? ale prekvap ju, vyval na nu s usmevom a sarmom "ty, ja, zajtra, kino, som rad ze suhlasis" a hlavne to nehovor mrtvolne bledy ak sa na to necitis bo to sa najskor zlakne ze jej tak krk podrezes.. take it easy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
"Keď by ona ho vysmiala a každému vytrepala že ju chcel pozvať na rande, on môže povedať že to je lož, bude to tvrdenie proti tvrdeniu."
no dafaQ? to kde sme? v materskej škole??
To aby si to nemohol zahovoriť ti píšem
prosím, sprav mi tú radosť a povedz, že stalo
A inak vsetkym dakujem za ich "inteligentne" prispevky. Cakal som ze ludia viac ocenia taketo logicke myslienky a neodsudia cloveka hned za to ze nieco napisal. Ale nevadi, tak to chodi. Napises/povies nieco zle a hned si debil...
len by sa občas zišlo trocha zapojiť rozum kým niečo povieš/napíšeš
potom určite nebudeš za debila (možno)
odpoved máš jasnú ...
asi bol v koncoch, ked sa nieco take spytal
jasne, že to radšej napis, neblamuj sa do oči
cmuk
NIE, nie je odvaznejsie napisat na fb. je to krive, chrome, cele zle.
z teoretickeho hladiska je to "odvazne" ale co ak povie nie? to chces aby o tom vsetci vedeli? alebo co ak prave na fb sa bude hanbit a bat povedat ano? z oci do oci v sukromi je to najlepsie.
a nemusis si chystat frazy a la pojdeme na rande? ale prekvap ju, vyval na nu s usmevom a sarmom "ty, ja, zajtra, kino, som rad ze suhlasis" a hlavne to nehovor mrtvolne bledy ak sa na to necitis bo to sa najskor zlakne ze jej tak krk podrezes.. take it easy
Asi len: