Nemyslím si to že by to bolo nejaké čudné - ba priam je to vynikajúce keď si z ňou mám čo povedať. Keďže o ničom inom ako o eletronike a Pc neviem hovoriť.
@1 praveze je to fajne ked sa zeny vyznaju do PC u nas v robote robime z UNIX systemami (linux SUN solaris) a mam vela kolegin... je to urctite prijemne spestrenie prace
@jackleen08 - ešte to spresním - južný čipset alebo inak južný mostík sprostredkúva komunikáciu medzi portami ako sú USB, zvuková a šieťová karta, PCI sloty, COm Ps/2 P/Sata a podobne
@pawlo Na aku chodis skolu????, to je jasne ze ked chodis niekde na informaticku skolu to vies)!!!! Ja som sa naucila vsetko sama!!! No mozno krsny pomohol
ja sa nepovažujem za pc znalca hoci mám pc vodičský spravený, ale som hrdá na seba, že som mala áčko z IKTečka, a nebolo to jednoduché ani zďaleka... brali nás,akoby sme už na pc vyrastali, šaľení, ale bol to fasa čas
urcite ee......skor j eto velke + ....len ked budes mat partnera a ci uz manzela tak davj bacha aby si nerobila vsetk yprace ty..a on s ati tak bude nudit ze bud ta podvedie alebo jeho domom sa stane krcma...inac je to super..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no a teraz vazne, co by na tom malo byt divne?
Jednak som tiež bola k tomu vedená, ale aj priateľ mi stále niečo ukazuje a učí