no tak povedzme, ze som ju mal rad a ona mna nie... bol som z toho 8 mesiacov v prdeli a uz sa ani nerozpravame... ide o to, ze sa to da jedine, ked sa mate obaja naozaj radi
pretoze laska je ako vatra a obaja musia prikladat, inak zhasne, ale nesmu prikladat ani prirychlo, lebo sa popalia a ani moc pomaly, lebo sa rychlo najde niekto dalsi co sa k nim prida aby im nezhaslo...
pozdáva sa mi aj predposledná možnosť,ale ak by som bola zamilovaná do spolužiaka a také isté city by boli aj z jeho strany tak nevidím žiaden dôvod aby sme sa nedali dokopy...len preto že sme spolužiaci?...detail...
ja som to zažila a neviem neviem... ničiť si kamarátstvo?potom po rozchode toho človeka stretávať každý deň,pričom by si bola najradšej aby si ho už nikdy nevidela?
a nikdy nebudete len vy dvaja.Vždy budú vo vašom vzťahu aj spolužiaci,ktorí vás budú riešiť a rozoberať a to nehovorím čo to bude po rozchode...
@5 a preco by to malo znicit kamaratstvo??? Bezurazky tak bud sme ako male soplave deti a ked sa rozideme tak toto je moj piesocek a ty sa chod hrat na ten svoj alebo sa k tomu postavia ako normalny ludia, daju si od seba na chvilu pokoj a potom sa mozu ako kamarati stretavat nadalej
osobne v tvojom veku si myslim, ze je to somarina ...
ale tak nepoznam ta, ale musis zas brat do uvahy, ze potom sa rozidete..neviem ci si na strednej prvy rok alebo posledny na zakladnej.. ale ta druha moznost by bola este v pohode
@8 ale normálni ludia by neriešili blbé poznámky zo svojho okolia...ja už som dosť zvyknutá na idiotov ktorí pchajú nos do vecí do ktorích ich nič nie je,to záleží na povahe či ti takí prekážajú alebo ich máš v piči...
co ti ma niekto do tychto veci kecat...? mas u (_._) co si myslia ostatni... a ked sa davas uz s niekim takim dokopy, tak hadam nebudes riesit hned (a nie len hned, ale vobec) ze "co ak sa rozideme....?" to mi pripada trochu komicke...
keď sa lubia tak prečo by to bola blbosť? ja už som so spolužiakom pol roka a lubim ho stále viac a viac a som taká šťastná ako nikdy je mi jedno keď sa do nás starajú ostatní...my vieme ako to medzi nami ozaj je a sme šťastný nedala by som ho nikomu ani za nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pretoze laska je ako vatra a obaja musia prikladat, inak zhasne, ale nesmu prikladat ani prirychlo, lebo sa popalia a ani moc pomaly, lebo sa rychlo najde niekto dalsi co sa k nim prida aby im nezhaslo...
a nikdy nebudete len vy dvaja.Vždy budú vo vašom vzťahu aj spolužiaci,ktorí vás budú riešiť a rozoberať a to nehovorím čo to bude po rozchode...
@5 a preco by to malo znicit kamaratstvo??? Bezurazky tak bud sme ako male soplave deti a ked sa rozideme tak toto je moj piesocek a ty sa chod hrat na ten svoj alebo sa k tomu postavia ako normalny ludia, daju si od seba na chvilu pokoj a potom sa mozu ako kamarati stretavat nadalej
ale tak nepoznam ta, ale musis zas brat do uvahy, ze potom sa rozidete..neviem ci si na strednej prvy rok alebo posledny na zakladnej.. ale ta druha moznost by bola este v pohode