nie, dovolím si tipnúť, že život v treťom svete alebo úmrtie rodiča bude asi väčší psychický nápor. ale dobre, chápem, že nie všetko si pripúšťame. z tých vecí, ktoré považujeme za pravdepodobné, že sa nám môžu stať, by som to umiestnila niekde na prvé priečky.
@brontofuz V tomto zmysle so sebou samota prinasa neuveritelne vyhody, co sa tyka pocitu neviazanosti a slobody. To jest, ides vecer kamkolvek do mesta, v bare stretnes pritazlivu mladu servirku, ktora ta priam vyzlieka pohladom. Co urobis? Ak si vo vztahu, hned ta napadne, co by na to povedala tvoja vyvolena a cuvnes. Ak si free, ides na vec hlava nehlava a neexistuje aby si taku sancu premarnil. Hovorim z vlastnej skusenosti, mne sa to nahodou paci Ale nie je to nic pre citlivky
Povedala by som, že samota má dobrého spoluhráča, keď už chce zabíjať, a tým je čas. Spoločnými silami môžu umrtviť v človeku jeho podstatnú bázu: sociálnosť. A to je strašný jav!
Ak ide o partnerstvo, môže individuálne a predpokladám, že niečo aj všeobecnejšieho dokázaného spôsobiť zmeny v človeku, napríklad pohľad na svet, množstvo známych, to je už ozaj záleží od povahy, poznám silné osoby, ktoré ostali single, a poznám aj osoby, ktoré majú blízko k psychiatrickému ústavu alebo sú na prvý pohľad iní, riešiteľom je tu ten životný štýl človeka...
...kým sa človek nenaučí byť sám, nemôže byť s nikým iným. Ak sa naučíš prvá, že na nikoho a na nič okrem seba sa v živote spoľahnúť nemôžeš, máš výhodu. Trvá to dlho, je to bolestné a dá sa to naučiť len skrz samotu, ale keď to pochopíš, spracuješ a zvládneš, výsledok je neuveriteľne krásny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
takže nie! (zle som zahlasoval)
samota samotná je zabijak. žiť bez partnerky nie..
ponaucenie: nabuduce si precitam aj koment nez zahlusejem v ankete
Ak ide o partnerstvo, môže individuálne a predpokladám, že niečo aj všeobecnejšieho dokázaného spôsobiť zmeny v človeku, napríklad pohľad na svet, množstvo známych, to je už ozaj záleží od povahy, poznám silné osoby, ktoré ostali single, a poznám aj osoby, ktoré majú blízko k psychiatrickému ústavu alebo sú na prvý pohľad iní, riešiteľom je tu ten životný štýl človeka...
pretoze ja si nic horsie uz predstavit nemozem ...