Určite je často človek populárny práve kvôli tomu, že sa ľudia s ním stotožňujú, je ako väčšina.
Ale často je to aj o tom, že má niečo, čo by chceli aj ostatní alebo čo ostatných zaujíma, fascinuje.
A podľa mňa je najväčšia "šanca" aby sa stal človek populárnym, či chcene alebo nechcene, ak sa tieto dva faktory spoja,teda je človek vo veľa veciach ako väčšina, ale zároveň je aj niečím zaujímavý.
wtf? .. prečo to spájať? jednoducho NIE ... nemusí byť a môže, často sú populárni dementi a tí zrelí nie ... to záleží aj na človeku, ja sám odmietam byť veľmi populárny a nie som... stačí, že sa budem viac starať o okolie, a bude ma poznať celá sestrina škola
Zaujímavá a aktuálna otázka. V súčasnosti to tak vyzerá a asi je to spôsobené okolnosťami našej doby. To jest nuda, povrchné pôžitkárstvo, konzum, internet, nezáujem o veci verejné i nezáujem o cudzie myšlienky, nezáujem o umenie ako spôsob prehlbovania duševných pocitov, ale i nedostatok voľného času.... Aká je verejnosť, také sú jej idoly. Bohužiaľ dnes získavajú poväčšine popularitu často iba plytké celebrity, demagogickí politici, iba komerčné vynálezy, filmy a hudba podporené reklamou....i keď nechcem opomenúť i ojedinelé výnimky typu U2, Johnyho Deppa, či Milana Lasicu u nás. Každá krajina určite takú nejakú výnimku má. A môžme byť len optimisti, že po rokoch sucha a bezvetria príde opäť nový vánok, či príjemne osviežujúci dážď.
@jimmycrow autorka pravdepodobne tú otázku kladie na súčasnú dobu a nemyslí tým žiadne "prelomové" histórické osobnosti typu Ježiš, Da Vinci, Hus, Einstein, Lenin, či Hitler. Je zaujímavé, že v historických zlomoch si ľudia vždy zvolili silnú a nie priemernú osobnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak myslíš popularitu ako na škole, že je nejaké dievča populárne medzi ostatnými, tak to tak môže byť.
Určite je často človek populárny práve kvôli tomu, že sa ľudia s ním stotožňujú, je ako väčšina.
Ale často je to aj o tom, že má niečo, čo by chceli aj ostatní alebo čo ostatných zaujíma, fascinuje.
A podľa mňa je najväčšia "šanca" aby sa stal človek populárnym, či chcene alebo nechcene, ak sa tieto dva faktory spoja,teda je človek vo veľa veciach ako väčšina, ale zároveň je aj niečím zaujímavý.
@jimmycrow autorka pravdepodobne tú otázku kladie na súčasnú dobu a nemyslí tým žiadne "prelomové" histórické osobnosti typu Ježiš, Da Vinci, Hus, Einstein, Lenin, či Hitler. Je zaujímavé, že v historických zlomoch si ľudia vždy zvolili silnú a nie priemernú osobnosť.