hlavne keď čítam. preto v aute/buse nečítam. ani sa nemôžem na niečo veľmi sústrediť a tiež to závisí od spôsobu jazdy. keď niekto ide štýlom plyn-brzda, tak sa len ťažko zdržím od ***
v aute mi je zle jedine keď je nejaký horský prechod s príliš veľa zákrutami a ja čítam alebo sa hrám na mobile.. jednoducho keď sa nepozerám z okna a nesledujem cestu
Mne je zle iba občas a aj to väčšinou, keď čítam. A vraj je to normálne a každý, kto nemá problém s čítaním v aute/buse, má asi nejaký problém s tými srandami v hlave, ktoré nášmu mozgu dávajú na známosť, či ležíme na boku, sme dolu hlavou alebo stojíme
nebyva mi tam zle....ani v aute ani v autobuse....sice na dlhsie vzdialenosti som siel vlakom alebo autom, no zle by mi nebolo ani v buse...asi mam dobre silentbloky brucha neviem a horske priechody si doslovne uzivam
@mm47 lietadlom som cestovala 5 krát a zle mi nebolo, len čo som mala zaľahnuté v ušiach a je to tak až na dlhšej trase príde človeku zle, v MHD nie..možno hlavne tým čo nie sú zvyknutí toľko cestovať..aspoň to si myslím môj priateľ..ale neviem či to bude tým
občas, ale už to nie je také zlé, ako dakedy... keď som mala asi 5-6 rokov a išli sme autobusom viac ako hodinu, skoro vždy som sa pozvracala zvláštne, v aute nikdy... ale aj tak mám najradšej vlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Takže tá nevolnosť prichádza až po dlhom čase ? aj tak nechápem ako niekomu môže byť zle pri normálnej ceste hociako dlhej
V aute niekedy, ale malokedy
V aute automaticky po pol hodine, a na zadnom sedadle ešte horšie