dobre cize......boli sme sa z kamoskami ozrat a ked sme boli ozraty oni sa na mna vysrali a odišli za inými......ja som im za to vynadal a teraz na mna stale nadavaju......je to moja vina ???
kks toto je fakt divna stranka , sak tu nikto nic nebere vazne......sami kkti a debili co sa chcú len predvádzať aky su velky ked niekoho urazia , je mi vas luto...
@7 ludia tu nadavaju len v takych temach na ktore sa neoplati zamysliet, cize asi tak
no, ale ked tak velmi chces, tak odpoviem....pravdepodobne ti neboli naozaj kamosi, ked ta nechali dakde v pici jak sirotu...mne by to kamosi neurobili
urcite to nie je tvoja vina, aj ja by som sa asi spravala rovnako alebo podobne..skus to zatial nechat tak, ked su to naozaj priatelky tak myslim, ze ich to prejde o par dni, dva tyzdne...
ne preboha nestrihaj sa ...len mi na tebe SKURVENE vadí že piješ a pritom sa označuješ ako veľk EMO BOY...ty si tu chudák...ktorý ani nevie čo je emo a niečo ako sxe ci jak tomu hovori dnesné velké emo kids ..sproste decká nakazené...
@24 lol máš o dva roky menej a nadávaš mu do deciek lol
k téme- asi preto lebo boli pod vplyvom alkoholu tak nevedeli čo robia? neviem opitá som ešte nebola tak ti neviem povedať Alebo nie sú ozajstní priatelia... každopádne rozhovor všetko vyrieši
Len tolko k tomu ze chlapec na fotke urcite nie je ta ista osoba ako zakladatel diskusie taze darmo mu budete tu rozpravat a nadavat nech sa ostriha ked to neni on
Ludia, skuste sa odosobnit od toho, komu pisete, a koncentrujte sa na problem o ktorom sa diskutuje - urazkami nikto nic nikdy nedosiahol (piper a hajzel).
@33 no a ty sa ako budeš správať keď budeš mať 16? mi chceš povedať že do krčmy ani nepáchneš....? a ako sa správa debilne? to že pije? to už robí dneska 9/10 mladých... alebo v niečom inom sa správa debilne? Prosím vysvetli nám, nevzdelaným
Odhliadnuc od toho, že si emo, nie je pekné, ak sa na teba kamaráti vykašľali. A už vôbec nie, ak si bol mierne či dosť mimo a nechali ťa na pospas osudu niekde na ulici či kde... To sa proste nerobí. Každému sa raz za čas podarí ožrať, možno aj niekomu, kto to inak nezvykne robiť a iste by sa mu nepáčilo, ak by ho kamaráti osrali. Naozajstní kamaráti sú takí, ktorí sa na teba nevykašľú a dajú na teba pozor.
A akoze ako sa im podarilo ta len tak niekde nechat?? Sa stavim, ze to bolo tak, ze oni si zavolali, povedali ze sa stretnu ale tebe sa vobec nechcelo ist a chcel si niekde ostat... potom by som ta zrejme poslal do pitche, taketo nieco sa nam nikdy nestalo, ked sa mal niekto stretnut s inou partiou dojebali sme sa vsetci pokecali a uz sme boli jedna velka partia... kurva alkohol robi z ludi jednu velku (alkoholicku)rodinu
naozaj to neboli tvoji kamaráti.. nadávali na teba, zrejme aj predtým nič v zlom, ale zamysli sa, ako sa k tebe správali. resp. prečo ťa neberú, či je to názorom väčšiny urob si prieskum ako ťa vníma okolie - možno to zmení viac vecí
no ale jasné je, že ťa to nemá prečo trápiť.. oni sa kvôli tebe netrápia proste, pre mňa nie je kamarát ten, kto ma nechá v štichu a ešte potom mi nadáva ?? akože žiadna úcta?
neboli to tvoji kamaráti, a ak si si to myslel, veľmi si sa zmýlil. radšej mať jedného správneho ako 10 "kámošov"..
ak si pravý emo, mal by si si vyhľadať viac o tom čo robia, aké majú zásady a zamyslieť sa nadtým - či je to správne /nehovorím normálne/.. neviem, či ti niečo hovorí sebapoškodzovanie - ale ak sa tomu dokážeš vyhnúť, tak to urob. a ak si chceš o tom pokecať, môžme otvoriť tému, alebo aj mailom. Netreba to podceňovať.
a decká, pravé emo nie je sranda.. pokiaľ sa niekto hrá na imidž, oukeej.. asi otvorím tému na emo, aby ste tieto decká trošku viac pochopili. /ja nie som emo, ani som nebola, ale moja kamarátka niečo podobné robila - preto som si o tom veľa naštudovala - a pomohla/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
btw: myslim ze taky vlasy som naposledy videl na hlave Ashovi z pokemonu
no, ale ked tak velmi chces, tak odpoviem....pravdepodobne ti neboli naozaj kamosi, ked ta nechali dakde v pici jak sirotu...mne by to kamosi neurobili
DDDDDDDD
bóóóóze, báááby, ideme sa ozrááát? budé halúúz! si zoberém pre istotú aj ceruzkú na oci, zééé? keby dacóó´!
k téme- asi preto lebo boli pod vplyvom alkoholu tak nevedeli čo robia? neviem opitá som ešte nebola tak ti neviem povedať Alebo nie sú ozajstní priatelia... každopádne rozhovor všetko vyrieši
@34 a na to si ako prišla že to neni on?
my sme sa stouto haveťov vysporiadaly posvojom ghetto strojarenske že xD emo neprežije XD
Skus porozmyslat ze koho vlastne voláš kamarátom...
naozaj to neboli tvoji kamaráti.. nadávali na teba, zrejme aj predtým nič v zlom, ale zamysli sa, ako sa k tebe správali. resp. prečo ťa neberú, či je to názorom väčšiny urob si prieskum ako ťa vníma okolie - možno to zmení viac vecí
no ale jasné je, že ťa to nemá prečo trápiť.. oni sa kvôli tebe netrápia proste, pre mňa nie je kamarát ten, kto ma nechá v štichu a ešte potom mi nadáva ?? akože žiadna úcta?
neboli to tvoji kamaráti, a ak si si to myslel, veľmi si sa zmýlil. radšej mať jedného správneho ako 10 "kámošov"..
ak si pravý emo, mal by si si vyhľadať viac o tom čo robia, aké majú zásady a zamyslieť sa nadtým - či je to správne /nehovorím normálne/.. neviem, či ti niečo hovorí sebapoškodzovanie - ale ak sa tomu dokážeš vyhnúť, tak to urob. a ak si chceš o tom pokecať, môžme otvoriť tému, alebo aj mailom. Netreba to podceňovať.
a decká, pravé emo nie je sranda.. pokiaľ sa niekto hrá na imidž, oukeej.. asi otvorím tému na emo, aby ste tieto decká trošku viac pochopili. /ja nie som emo, ani som nebola, ale moja kamarátka niečo podobné robila - preto som si o tom veľa naštudovala - a pomohla/
teraz z ohľadom na to, aké máš vlasy:
je mi naozaj jedno, aké máš vlasy..