niekedy ma vsetky veci naseru a potom mam pocit ze chcem spachat samovrazdu! najviac myslim na to,ze to spravim pomocou ziletky.je to normalne na taketo veci mysliet? mam len 12 a zivot beriem prilis rychlo.
kurva nestacilo ti jedno? ked mas pocit, ze beres rychlo zivot tak ho ber inak. pici naco to davat viac krat. som si povedal, ze dneska sa nerozculim ale ako vidim musim sa. och joj. chod spat, je neskoro
spravme zbierku na mrte vela žiletiek.. potom sa postavime na snpčku a rozdame to všetkym emo detom..tie sa doma podrežu pri najbližšej emotivnej chvilke a svet bude krajši a lepši..a birdz bude oslobodeny od par jebnutych diskusii..
ty si ešte nič nezažila ty zasrana....neveš čo je život a nepovedz mi, že bereš život rychlo...veš si predstaviť že sa v tom veku maš o niekoho sama starať a chodiť do prace? až take budeš mať za sebou tak si odrež aj oko..ale pochybujem že to potom spraviš bo si uvedomis ze este aj ta pojebana ligotava ziletka je onicom a za nic ti to nestoji
Teba mi mali rodicia do Indie predat.... tam totiz decka v tvojom veku nemaju cas mysliet na take k...tiny, neberu zivot tak rychlo.... Musia totiz makat vo fabrikach!!!! Od rana do neskorej noci napriklad siju oblecenie pre znacku GAP!!!!! A ked 15 hodin rucne sijes tak sa ti aj sekunda bude zdat ako tyzden
ak myslis ze tym uputas?? tv oj zivot nic si ho ked ces hlavne ze budes coool ...blee... podla mna je to dost divne.... nemyslim ze beres zivot rychlo skor ho chces brat rychlo
tak tak EMANCIPOVANY BLBCI - to uz je v dnesnej dobe barz velka skupina. ale ich stylom zivota z nich aj tam nic zachvilu neostane cize... EMO = asik kusok hlupak. NE ASI - URCITE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
prosim prosim podporte moj nazor
spravme zbierku na mrte vela žiletiek.. potom sa postavime na snpčku a rozdame to všetkym emo detom..tie sa doma podrežu pri najbližšej emotivnej chvilke a svet bude krajši a lepši..a birdz bude oslobodeny od par jebnutych diskusii..
Kontroluj sa, zakladateľka témy, lebo o pár mesiacov sem príde tvoj rodič a založí podobnú tému
ako prepac bud si robis srandu alebo mas psychicku poruchu a to si nejak ries