Som uz ovela blizsie k svojej vytuzenej vahe myslite ze je tych 13 kg fajn za taku dobu? pocula som, ze sa to po case sekne a pojde pomalsie, kvoli vnutornemu tuku atd. Viem ze je to individualne, ale az sa to stane, kolko cca je doba schudnutia 1 kg
Je to vela ak si nemala 140kg predtym, priberies to naspat. Optimalne je vraj 1kg za tyzden, ja som presne tak chudla no koncom kusok menej uz, za prve 3 mesiace 10 kg a teraz za 2 tyzdne kilo uz len. Ale uz to pojde ponaly ale nikam sa neponahlam.
O to ale ide, ze ja teraz ked si sem tam dam nieco zle, alebo aj ked som 3 dni vkuse na dovolenke jedla co som chcela, nepriberiem nic naspat. Ale ak schudnes 13 kg za mesiac asi to bolo prilis drasticke alebo proste nespravne a teraz ked zacnes jest co i len trocha viac tak budes priberat.
Ale teda ako hovorim zalezi kolko si vazila predtym, ludia co maju 130 kg jasne ze chudnu ovela rychlejsie. Ja som sla zo 78 na 67 zatial a vtedy je optimalne to kilo tyzdenne si myslim, takisto clovek co ma 50 kg by mozno rovnakym sposobom schudol kilo za mesiac ale na nom zase ten ubytok vahy bude uplne inak vidiet. A tak no
Najskôr máš veľkú nadváhu, pretože 13kg je veľa. Malo by sa max 4kg mesačne. Viem, o čom píšem. Schudla som 30kg za rok. A ešte žijem... teda bola som v kritickom stave. Prvé kg šli dole veľmi rýchlo, potom som už len pilovala.. Hlavne nezabúdaj cvičiť, ak ešte mieniš chudnúť ďalej a jedz...všetko, no menej a zdravšie.
13kg za 2 mesiace je dost vela, dufam, ze to je sposobene kvalitnym cvicenim a nie volajakym katabolickym stavom, ze nejes poriadne a chudnes zo svalov potom.
Daj si bacha aj na to, ci je tvoja koza dostatocne flexibilna, lebo niektori ludia maju problem, ze ked moc rychlo chudnu, tak im ostane natiahnuta koza (ale to zavisi aj od genetiky) a je to esteticky debilne. Ale tak sama by si mala sledovat svoje telo a vnimat, co je pren akurat.
@torpedo08 vek: skoro 16 , poc. vaha: 74-75, momentalna vaha: 61-62/3, vyska: okolo 155
zacala som od zaciatku jula, cize teoreticky su to uz dva mesiace a pol. Je pravda ze najprv som sla len na ovocie a zeleninu no potom a este stale uz normalne jem aj mlieko, mliecne vyrobky, ryzu, obcas maso so zeleninou, zemiaky so zeleninou, od jula pijem len cistu vodu (cca3l denne), obcas nesladene caje, ovocie, zeleninu, obcas polievky. Cize ked sa to tak vezme..v priebehu 2,5 mesiaca som schudla 10-13 kg. Samozrejme sa snazim pravidelne cvicit (silove aj aerobne) obcas chodim behavat, obcas tancujem a rano ak stiham rychle kardio. Ako som si to pozerala, predtym som bola v stadiu obezity, teraz mam miernu nadvahu. A vobec nejedavam: sladke vody, sladkosti, cokolady, majonezove salaty, fastfood jedlo, nesolim a nejem slane pochutiny, vyprazane ci grilovane a ani pecivo.tak ako.
Na tvoju vysku v pohode tempo. To staci ze sa zacne clovek s takou nadvahou trochu hybat a tuk z teba skoro pada po kusoch ale vazne, viem, ze nemusis nic moc robit aby si za tyzden mala 3kg dole ked zacinas na vysokom bmi. Aj ja som to zazila.
Ano ale namaha to bude pocitovo rovnaka (aspon, aby ta to neomrzelo, tak by mala byt) lebo pre fyzicky zdatnejsie telo je vacsia namaha rovnako tazka ako
mala namaha pre niekoho s malou kondickou. No a schudnutim si na tom lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
myslím že by si mala pomalšie chudnúť
O to ale ide, ze ja teraz ked si sem tam dam nieco zle, alebo aj ked som 3 dni vkuse na dovolenke jedla co som chcela, nepriberiem nic naspat. Ale ak schudnes 13 kg za mesiac asi to bolo prilis drasticke alebo proste nespravne a teraz ked zacnes jest co i len trocha viac tak budes priberat.
Ale teda ako hovorim zalezi kolko si vazila predtym, ludia co maju 130 kg jasne ze chudnu ovela rychlejsie. Ja som sla zo 78 na 67 zatial a vtedy je optimalne to kilo tyzdenne si myslim, takisto clovek co ma 50 kg by mozno rovnakym sposobom schudol kilo za mesiac ale na nom zase ten ubytok vahy bude uplne inak vidiet. A tak no
Daj si bacha aj na to, ci je tvoja koza dostatocne flexibilna, lebo niektori ludia maju problem, ze ked moc rychlo chudnu, tak im ostane natiahnuta koza (ale to zavisi aj od genetiky) a je to esteticky debilne. Ale tak sama by si mala sledovat svoje telo a vnimat, co je pren akurat.
zacala som od zaciatku jula, cize teoreticky su to uz dva mesiace a pol. Je pravda ze najprv som sla len na ovocie a zeleninu no potom a este stale uz normalne jem aj mlieko, mliecne vyrobky, ryzu, obcas maso so zeleninou, zemiaky so zeleninou, od jula pijem len cistu vodu (cca3l denne), obcas nesladene caje, ovocie, zeleninu, obcas polievky. Cize ked sa to tak vezme..v priebehu 2,5 mesiaca som schudla 10-13 kg. Samozrejme sa snazim pravidelne cvicit (silove aj aerobne) obcas chodim behavat, obcas tancujem a rano ak stiham rychle kardio. Ako som si to pozerala, predtym som bola v stadiu obezity, teraz mam miernu nadvahu. A vobec nejedavam: sladke vody, sladkosti, cokolady, majonezove salaty, fastfood jedlo, nesolim a nejem slane pochutiny, vyprazane ci grilovane a ani pecivo.tak ako.
mala namaha pre niekoho s malou kondickou. No a schudnutim si na tom lepsie.