nie som síce PSA, ale iný odbor a pravdepodobne sa chystám na kurz deskriptívy, keďže som ju v živote nevidela (teda pozerala som si, čo to je, ale nepochopila som zatiaľ nič)
jasne prijali ma bez primaciek... inu skolu som ani nedaval kedze racej risknem PSA ako byt na jebnutej informatike ... na pripravne kurzy sa chystam asi na tu deskriptivnu a fyziku tam neviem skoro nic ... matiku mam dobru celkom ale mozno aj tam zavitam lebo niesu drahe tie kurzy cakal som ovela ovela viac
btw mas 17 preco sa pytas? ci si nejake genialne dieta ?
@ecco 17 mám, lebo som šla na gympel, takže som vynechala jeden rok, 18-ku mám v lete, geniálnosť a ja, to veľmi nejde dokopy.. ................ @meiram nápodobne, tiež som do toho kus pozerala, ale zistila som, že k pochopeniu tej veci potrebujem aj nejakú živú osobu, čo by mi to vysvetlila..
ked som isla do prveho rocnika, tak som mala vsetki kurzy aj desku aj matiku aj fyziku,deskriptivu celkom odporucam, ja som z gympla a tie kurzy su naozaj celkom fajn, ked este navyse schytate fajn ucitelku je to uplne super, lebo potom na prednaske sa moze stat ze nebudete stihat a ani rozumiet, ja som z toho kurzu deskriptivy celkom dost vyuzila, a je to aj dobre ze idete pomaly a nie tak rychlo ako potom budete preberat na prednaskach, kurz matiky boli take zaklady ale dalo sa to a fyzika tiez celkom fajn ale rozhodne odporucam tie kurzy deskriptivy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
btw mas 17 preco sa pytas? ci si nejake genialne dieta ?