ja by som do toho aj šla... ale neviem, ako dlho by mi to vydržalo a či mám na niečo také vôbec teraz čas (autoškola mi berie akosi priveľa času, mrcha) . Ale zožeň si ten bike v prvom rade.
vieš čo, ale mám korčule Bývam hneď ako je vodné (tipujem že vieš) a to mám 2 min od domu.. takže tam chodím každý deň keď vyjde počasie... aj tak by sa dalo, nie?
akurat pred tyzdnom ma kamos dokopal s nim behavat (no zistujem ze s mojou volou som asi neni najlepsi sparing , co to som od neho pochytal co sa cviceni tyka, tak keby cosi tak sa kludne pytaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
zumbu nechcem, nemám rada také halové s veľa veľa ľuďmi.. ja osobne radšej korčule alebo bicykel
a k tomu rysovaniu - myslím rysovanie svalov
ale ja nemôžem chodiť s chalanmi, môj chalan by žiarlil ja by som radšej nejakú kamošku na to našla
No potešilo by ma to , ak si v motivovaní dobrý
viem viem, ale ono to skôr bolo myslené aj v tom poradení... chalani vedia lepšie poradiť že čo cvičiť a ako.. a baby lepšie so mnou chodiť
prečo sama?
@domi28 kedy ideme na bikoch volakde?
a odkiaľ si?
by som si musela najskôr zohnať nejaky bicykel
ježiši ja som prečítala že sa budem voziť na Tvojej rure
vieš čo, ale mám korčule Bývam hneď ako je vodné (tipujem že vieš) a to mám 2 min od domu.. takže tam chodím každý deň keď vyjde počasie... aj tak by sa dalo, nie?
koľko ochoty naraz ale ale
a odkiaľ si presne?
to by bol menší problém, ale ešte by si sa mu zapáčila a čo potom?!
a aký zmysel malo potom to že si mi to tu potom vôbec komentovala?!