Ak ma niekto skusenosti s ucinnym jedalnym listkom a delenia stravy hodte nejaku radu odpoved kto nie zbytocne nestracajte cas. potrebujem radu nie buzerovanie
toto tvoje stravovanie je dobre.ak chces mat na veceru to co na obed tak ju jedz skor a ak chces vecer jest len nieco drobne tak mozes vecerat aj neskor... ak toto dodrzujes tak sa stravujes zdravo... keby ,ze mas 18 tak ku obedu si daj este pohar cerveneho vina a je to uplne super.
dakujem ste zlatý tak potom fajn ked mam aspon dobre. odlahlo mi myslela som ze to bude zle.. ale ked len tolko tak v pohode. a cvicit no cvicim ale nie pravidelne doma nemam s cim. mozno s fitloptou akurat brusaky tie som zacala. len ked si myslim ze mi to nepomoze tak s tym prestanem neverim tomu vzdavam to ..keby som mala zarucene ploche brusko apson o kusitk menej nafuknute ako dnes tak nepochybujem. tak dakujem pomohlo mi to
ale toto nie je dieta len menim stravu bez sladkosti bez obycajneho chleba a trosku zdravsie ... nie dieta..nechcem bit ako spratko zas alebo skor este stale
urcite nepocuvaj take kktiny, ze nejest ryzu, cestoviny a zemiaky ku masu, je sice pravda , ze vhodnejsia je ryza natural a cestoviny z celozrnnej muky, ale urcite by som ich nevylucovala...je dôlezite aby mal clovek obsiahnute v strave komplexne sacharidy..ak ich vylucis, zbytocne budes mat vecer pocit vlcieho hladu...na tu veceru mozes kludne to co na obed, len v mensom mnozstve...najlepsie je na veceru zaradit hlavne bielkoviny..napr. tuniak, sunka (kuracia je najvhodnejsia) cottage chees alebo biely jogurt a ktomu pridat povedzme knackebrot (nieco ako suchare, bezne dostupne v obchode) a ktomu zeleninu...ta ti v jedalnicku dost chyba
tat potom obed by v pohode stacil obcas zeleninu obcas tu ryzu a podobne.. cize ryza cestoviny mozu bit.. jo na obed?) tak ja dojem tie polystyreny a potom budem vecerat normalne obed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nezáleží na tom kolko ješ,ale čo ješ
A riadiť sa podľa jedálničkov je blbosť. Existuje nejaký všeobecný predpis čo sa má jesť, ale toto sa mi zdá ako dobrý hardcore.
ale stravovanie máš dobré
naco je biely chleba, bielo cesto? uplne nanic, jedine nato aby clovek z toho pribral
@brianna skús na raňajky špaldovú/ ovocnú alebo inú kašu s ovocím to ťa zasýti na dlho, je to zdravé a môžeš obmienať
chlieb nieje dobrý nápad a na večeru malú porciu normálneho jedla, tým nič nepokazíš, lepšie ako by si bola celý večer hladná a jedla polystirén