Problém mám taký, že už asi pred pol rokom som spozorovala že mám jeden prsník vačší ako druhý, teda lavý je vačší ako pravý, ( nie je to nejak extra vidieť cca polcm možno viac) chcem sa spýtať či sa mi to napraví, alebo či je to nejaká vada, prosím len
@trishe je to normal...jedna polovica tela je vacsia ako druha....na prsnikoch to najviac vidno.....a pockaj , ked zistis, ze aj chlapi maju jedno vajce vacsie ako druhe
Je to úplne normálne, tak to má každá jedna žena a dokonca je to obvykle ľavý prsník, ktorý je o niečo menší ako ten pravý. Pokiaľ odchýlka nie je väčšia, že by to robilo jedno a viac čísel na podprsenke, tak to vôbec netreba ani len riešiť a už vôbec všímať si. Ani jeden z párových orgánov na tele nie je na vlas rovnaký. To platí tak pre ženy ako aj pre mužov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja mam tiez lavy vacsi a vada to nie je
preboha -.-
co si cakala ze ich budes mat 100% symetricke? su zeny co maju aj o kosik rozdiel
kazda ma z toho issues a kazda casom pride na to ze je to uplne normalne.