Ahojte baby, cvičíte tu jogu niektorá? dá sa s ňou schudnúť? žiaľ nemám možnosť chodiť na hodiny jogy lebo v mojom okolí sa žiadne nenachádzajú, ale čítala som že doma to nie je veľmi dobré robiť z dvd. Nejaké rady by ste mali? Naozaj nemám možnosť navšte
No ak ju chceš cvičiť len doma, tak veľa šťastia s tým. Teda, ja cvičím jogu len výhradne na hodinách jogy, inak by som sa bála, že budem zle dýchať pri tom a tak, ale myslím si, že ak sa posnažíš, tak určite aj doma sa to cvičiť dá. Len neviem, či nejako extra s tým schudneš. Ja cvičím hot yogu plus tú jogu na každý deň, ak vieš, akú tým myslím. Nenapadá ma teraz presne názov. No a s hot yogou sa schudnúť dá, pretože tam toho vypotíš fakt dosť, lenže inak neviem, podľa mňa nejako veľmi ani nie.
Ja cvičím sama doma a žijem . Hlavne musíš poznať svoje možnosti a obmedzenia, aby si vedela, čo tvoje telo znesie. Začať pomaličky od začiatocníckych videí (na youtube je toho kopu) a postupne prejsť na náročnejšie a dlhšie cvičenia. Ak chceš schudnúť vyskúšaj flow jogu - pri tom som sa kvalitne zapotila aj v období, keď som aktívne športovala .
chodila som na jógu, ale po polroku som s tým musela prestať aj keď neviem či som nespravila blbosť lebo tam ťa učia hlavne techniku dýchania a mne ako astmatičke sa to zíde
@elys podľa mňa môžeš aj doma skúsiť, veď tie samotné cviky ti určite neuškodia.. Ja chodievam na jogu. A ono platí pravidlo, že pri výdychu sa napríklad viac pritiahneš a pri nádychu uvolníš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme