prosim vas viete niekto o sukromnych hodinach jogy? Pripadne by ste mi vedeli dat nejake typy ak niekto nieco take navstevuje, nejaka lektorka? Bola by som naozaj velmi vdacna...dakujem
Bratislava a okolie
@flanelka vieš čo kolektívnu som skúsila a mám s tým nedobré skúsenosti :/ plus mám problémy s cestovaním tak by mi celkom vyhovovalo keby sa to dalo časovo prispôsobiť
Sama môžeš cvičiť ale bude s chybami ...
to je ako ked som sa sam naučil akordy na gitare chytat ale so strašne zlym držaním a potom to už nejde odučiť...
Nijaky dobry cvičiteľ jogy ktoreho poznam nema čas na idvidualne lekcie - to by bolo drahe aj ked v zahraniči to existuje,Atmosfera skupiny na joge je to pre čo sa to oplati a nebudeš robiť hrube chyby ktore určite urobiš ak to budeš dávať z knihy...
Tak ak si z BA, bývalé radošinské divadlo, tak tam je to super ! C: Aj je to pre úplných začiatočníkov, určite si niečo nájdeš, plus vôbec tam nemusíš chodiť pravidelne , každý deň tma niečo je : ) Neviem inak ako by si mala začať, samej sa ti to neoplatí polda mna vôbec
@dutkopavlas ja viem že je to drahé , no ver že po skúsenosti ktorú som si ja zažila sa tak ľahko na tú skupinovú nedám . a sama určite nie, mám isté pohybové bloky a tie by som sama len tak neprekonala to si fakt netrúfam, každopádne ďakujem...
V BA odporúčam v Rači Rehab Klinik ako je Nem. kultúrny dom. Super inštruktorka a naučíš sa komplet čo potrebuješ o joge od základov. Skús: » rehabklinik.sk/sluzby/joga-fyz... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to je ako ked som sa sam naučil akordy na gitare chytat ale so strašne zlym držaním a potom to už nejde odučiť...
Nijaky dobry cvičiteľ jogy ktoreho poznam nema čas na idvidualne lekcie - to by bolo drahe aj ked v zahraniči to existuje,Atmosfera skupiny na joge je to pre čo sa to oplati a nebudeš robiť hrube chyby ktore určite urobiš ak to budeš dávať z knihy...