Ludia dnes mi kamoška hovorila že bola na joge a vraj je to super,už som niečo o nej počula vraj je dobrá aj pre ľudí s boľavými kĺbami(u mňa reumatoidná artritída + skolióza,čo znamená že nesmiem spadnúť,skákať a nemala by som behať,..ale cvičiť musím) a
potrebujes usmev na tvari, flasu vody a chut do cvicenia
mas vela druhov jogy a treba si najst ten co ti vyhovuje, lebo taka ta typicka joga je presne to co vidis vo filmoch, krkolomne pozicie a dost narocne
taka power joga je rychlejsia a ide hlavne orovnovahu a pretiahnutie svalov a klby tiez,, tiez sa pocuva taka prijemna hudba , prva polovica sa cvici najlepsie na boso vlastne v stoji, druha na karimatkach v leze alebo v sede, cize radsej si pozistuj co najviac popytaj sa aj vo fitku ci je to mozne s tvojimi problemami a ked tak do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mas vela druhov jogy a treba si najst ten co ti vyhovuje, lebo taka ta typicka joga je presne to co vidis vo filmoch, krkolomne pozicie a dost narocne
taka power joga je rychlejsia a ide hlavne orovnovahu a pretiahnutie svalov a klby tiez,, tiez sa pocuva taka prijemna hudba , prva polovica sa cvici najlepsie na boso vlastne v stoji, druha na karimatkach v leze alebo v sede, cize radsej si pozistuj co najviac popytaj sa aj vo fitku ci je to mozne s tvojimi problemami a ked tak do toho
je to super!