Nie sú to podivné veci ale proste mam k tomu určite bližší citový vzťah ako by sa patrilo
Auto, notebook, mobil a moja posteľ. To keď sa niekto len priblíži tak nervy
S tou posteľou je to príbeh od začiatku. Hrozne som tú posteľ chcela a oni mi ju nechceli predať, pretože to bol iba výstavný kus a rovnaký kus sa už kúpiť/objednať nedal...
Keď som mala dvanásť vyhrala som stávku s ocinom kúpil mi velkého maca bez ktorého NIKDY, ale naozaj NIKDY nezaspím. Vždy sa k nemu tak pritúlim do rovnakej polohy a až vtedy zaspím. Je to trošku nepraktické keď idem preč, ledva sa mi zmestí k veciam do kufra
Nie je to vec, ale mam naozaj vtipne fanaticky vztah k Lidlu, Lidl je moj shit
A mam taku deku polsku, na ktorej som absolutne zavisla, a musim spat pod paplonom a dekou zaroven, v kazdom pocasi.. Na jednom rohu mala taky ten papierik o tom, ako sa ma prat, a ten bol z takeho strasne prijemneho gumoviteho materialu obchytkavala som ho vkuse, ked som bola v posteli, musela som to proste mat v ruke, ale nedavno sa definitive odtrhol
Kryt od mobilu. Kamarát keď tu bol si kupoval nový, a jak si ich vymenil starý si zabudol u mňa.
Povedal že veď najbližšie keď príde si ho zoberie. Nepríde nikdy lebo sa stalo čo sa stalo;
( » www.cas.sk/clanok/405967/t...
K rodičom. Nie, vážne, minimálne jeden z mojich rodičov je vážne divný (hoci nie je vec ). Mám to tak trochu po ňom. Čo sa vecí týka, nemám veľmi vytvorené takéto citové vzťahy. Teda aspoň také, o akých by som vedel.
vankúšik ktorý mám hádam od narodenia len návliečky naňho čo som mala sa zničili a on má tak spešl rozmery, že nové kúpiť neviem. ale babka by mi možno ešte ušila
nenazvala by som to citovým vzťahom ,ale napr. lístky, vstupenky a bločky z všelijakých miest si odkladám a som veľmi háklivá, ak by to niekto vyhodil alebo tak a potom ešte frajova mikina, ktorú mi raz požičal a odvtedy ju už nevidel hihi
k mojim veciam technickym co znamena smartfon, pocitac ..
k plysovym opiciam ktore som dostal este od byvalej, viem ze take veci sa typucky byd vyhadzuju, upaluju alebo schovavaju do skrine ale ja tie opice mam rad a rad ich mam vystavene, pacia sa mi a (svoji msposobom mi aj nieco pripominaju,urcite obdobie) ..
mam uz asi 6-7 rokov? tu istu penazenku som k nej velmi nostalgicky proste sa mi paci a zatial ju este menit nechcem..
a cudne mam ruksak ktory aktivne pouzivam dnes (je vo velmi dobrom stave) a mam do asi od 1.-2. rocnika na strednej cize to je fakt zvlastne,zvykol som si nan velmi
Ku flaute na ktorej som kedysi hrávala, starým denníkom a mobilu, na ktorom nebolo ešte ani možné pripojenie na wifi. Ten mobil je niekde zabudnutý v skrini, ale vždy keď ho objavím, tak sa mi v hlave vynoria spomienky na časy, kedy som ho používala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Auto, notebook, mobil a moja posteľ. To keď sa niekto len priblíži tak nervy
S tou posteľou je to príbeh od začiatku. Hrozne som tú posteľ chcela a oni mi ju nechceli predať, pretože to bol iba výstavný kus a rovnaký kus sa už kúpiť/objednať nedal...
Ale, mam ju!
Z nemecka zapalky, z jednej akcie na výmennom pobyte srdiečko od slečny na paragone a tak ...
Najpodivnejšiu vec fakt neviem.
Doma len ku mojmu zdochlinackemu plysacikovi, ktory je tak vymojkany a vyobjimany, ze vyzera ako handra.
Ostatok nie je zaujimavy.
A mam taku deku polsku, na ktorej som absolutne zavisla, a musim spat pod paplonom a dekou zaroven, v kazdom pocasi.. Na jednom rohu mala taky ten papierik o tom, ako sa ma prat, a ten bol z takeho strasne prijemneho gumoviteho materialu obchytkavala som ho vkuse, ked som bola v posteli, musela som to proste mat v ruke, ale nedavno sa definitive odtrhol
Povedal že veď najbližšie keď príde si ho zoberie. Nepríde nikdy lebo sa stalo čo sa stalo;
( » www.cas.sk/clanok/405967/t...
ale ja to proste nedokážem vyhodiť.
Ma aj meno vola sa Boogie.
k plysovym opiciam ktore som dostal este od byvalej, viem ze take veci sa typucky byd vyhadzuju, upaluju alebo schovavaju do skrine ale ja tie opice mam rad a rad ich mam vystavene, pacia sa mi a (svoji msposobom mi aj nieco pripominaju,urcite obdobie) ..
mam uz asi 6-7 rokov? tu istu penazenku som k nej velmi nostalgicky proste sa mi paci a zatial ju este menit nechcem..
a cudne mam ruksak ktory aktivne pouzivam dnes (je vo velmi dobrom stave) a mam do asi od 1.-2. rocnika na strednej cize to je fakt zvlastne,zvykol som si nan velmi
ale úplne najsilnejšie puto mám s fotkami. keby prídem o fotky tak sa seriózne zbláznim.