Čas leta sa blíži a tak ma zaujíma kde ste si našli brigádu na leto, čo tam budete robiť či sa Vám tam niečo páči (nejaká výhoda) a popr. koľko na hodinu dostanete? Ja som si podal prihlášku znova tam kde minulý rok a to do Volkswagenu a minulý rok som
@Luky133 chodíš si tam kedy chceš? čiže to máš cez rodičov jo?..ja si pamätám, že keď som tam robil na páse, tak mi doobedná smena začínala o šiestej, čo nebolo moc smíšne..
Heh dohory a u fotra v garázi Potrebujem azrobiť 15 000sk ...mam už 10 000 potrebujem este 5 to azrobim vtej hore za týžden a nejake drobné ... A idem kupit naburany renault megane 98 strecha je v piči .... doma mam jedneho dobrého bez papierov prehodim s fotrom strechu a predam za nejakých 80 papierov slovenských 60 idem ivestovať do 110r a ostatok do felicie ktora je tiež burana rv.2000 za 800euro a take felicie idu za 2000euro Takže tak potom cez sk rok zase nejaku peknu buracku kupiť a taq. ... potom vodíčák a cem si z rakuska doviesť golfa IV 2.5 liter TDI 180koni to má vari...
BOže dúfam že sa to toto leo rozhíbe ... Minulé leto som si zarobil na notebook kupil som embéčku za 1000sk opravil a predal za 13 000 a potom zbrigády lofky a mam moj notas
@redmoon no do VW sa dostanú väčšinou deti zamestnancov a tie môžu prísť kedy chcú a aj odísť aspoň čo som sa bavil každý prišiel kedy chcel samozrejme, že niekto prišiel hneď na rannú a odišiel až poobede, ja som prichádzal vždy o 7:00 a odchádzal okolo 15:00 popr. neskôr s otcom... Ak to máš, ale priamo cez nejakú agentúru, ktorá to potom dáva tej agentúre vo VW tak tam máš asi stanovený čas.
@luky133 tiež som tam bol po známosti, no normálne sa mi striedali smeny, jeden týždeň doobedná, druhý týždeň poobedná, jediná výhoda bola, že som nemal nočné...ale bol som tam dávnejšie, tak sa mohlo čosik zmeniť, uznávam
@redmoon no napr. nočné sa nerobia, sú zakázané teda minulý rok. Tento rok už nočné ani neexistujú kvôli fin. kríze. A brigádnici môžu robiť len rannú a poobednú teda aspoň minulý rok.
@adaadisallaares Naco teplucko ?? Ved tebe tam budu chodit ludia aj v dazdi
No ja stalu brigadu nemam. Dake bokovky. Tak aby som prezil . Tyzdenne asi tak 50 E (2 dni do tyzdna) rodicia ma zadotuju este, a mozem v klude prazdninovat
@chevro to neni Kebyze sa lepsie pozeras/citas tak zistis, ze sa ma pytal takze som mu odpovedal a slusnost mi kaze odpovedat Ja sa pytam vseobecne kto si co nasiel S rodicia mi ju nevybavili lebo prihlaska je podana, ale nic z toho nemusi byt A ty kam ides?
@luky133 sak ako mne to je jedno, je mi to jasne ze je to fajn ked sa da cez rodicov ja som tiez dva roky robieval u mamky na ministerstve, ale teraz robim pre huste.sk, chodim natacat zapasy + teraz mimo sezony len rozne jednorazove cez kamosov a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nebudem sa zdierať za pár tisíc korún...či už vlastne pár stovák euro...
btw na toto leto ešte nemám žiadnu brigádu
BOže dúfam že sa to toto leo rozhíbe ... Minulé leto som si zarobil na notebook kupil som embéčku za 1000sk opravil a predal za 13 000 a potom zbrigády lofky a mam moj notas
No ja stalu brigadu nemam. Dake bokovky. Tak aby som prezil . Tyzdenne asi tak 50 E (2 dni do tyzdna) rodicia ma zadotuju este, a mozem v klude prazdninovat