ochvilu sa budu posielat prihlasky a ja stale neviem kde pojdem mal som na vysvecku 2trojky..rozmyslal som nad gymkom ale neviem ci by ma zobrali a ci by som to zvladal..nejake typy?
ak budeš chcieť zvládneš všetko...prečo nie, osobne by som volila (aj som zvolila) gymnázium ale ak už jasne vieš, čomu sa chceš v budúcnu venovať tak skôr nejakú praktickú školu so zameraním...
Keď chceš, ďalej na výšku, tak gympel je v pohode, ale ja by som si aj tak vyberala skôr zameranie. Porprípade budeš ovládať dve školy, ako odbor so strednej, tak to čo sa rozhodneš študovať na vysokej
inak ... ak ta bavi aj nieco odborne , tak si jednoznacne najdi v okoli , ak mas , naozaj kvalitnu odbornu skolu ( nie ucnovku ) s praxou napr. elektrotechnika , alebo stolarstvo a tak , pretoze remeselnikov je teraz velmi malo ( tych co to vedia ) a uz zarabaju viac ako ludia s titulmi z vysokej a stale budu viac a viac ... popripadne chod na gympel a daj si informaticke zameranie , to mas tiez buducnost ...
Ak vieš čo chceš robiť , tak si vyber nejaké zameranie ( obchodná, priemyslovka) . Gympel je fajn, ale bez výšky máš potom tak veľké hovienko
A či to zvldáneš tak to fakt neviem. V dnešnej dobe snáď zoberú už každého, ale poznám veľa ľudí čo šlo normálne z 9 a na gymply sa im rapídne zhoršili známky
Keď nevieš čo chceš robiť a chceš ísť na vysokú tak gymnázium...
O to či ťa zoberú sa neboj, ja som mal na základnej samé trojky, monitor na 70 percent, príjmačky velmi zle a vzali ma na jeden z najlepších v Košiciach
@mirecqo1 ak chceš isť potom aj na výšku tak prečo nie, ale ja osobne v tvojom veku som nevedela či chcem isť na vyšku alebo nie. Tak sa rozhodni lebo po skončeni hocijakej SOŠ budeš môcť robiť a po gympli sotva
a mám obchodku a som na Výške medzi samými gymnazistami..a viem porovnať...a študujem, niečo, o čom sa mi pri ekonomike ani nesnívalo..ale až teraz vidím kvalitu učiva a nie kvantitu...som rada, že mám to čo mám a mala som to, čo som mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A čo sa týka ostatných škôl..ty vieš čo ťa baví a čo vieš robiť.
Ja neviem čo ťa baví?
A či to zvldáneš tak to fakt neviem. V dnešnej dobe snáď zoberú už každého, ale poznám veľa ľudí čo šlo normálne z 9 a na gymply sa im rapídne zhoršili známky
O to či ťa zoberú sa neboj, ja som mal na základnej samé trojky, monitor na 70 percent, príjmačky velmi zle a vzali ma na jeden z najlepších v Košiciach