na konci trilogie pan prstenov ked sa vsetko skoncilo siel frodo s gandalfom lodkou prec, aj sama nechal v kraji... rozmyslali ste nad tym ze kam asi mohol ist, lebo ja fakt neviem, mimochodom najlepsia trilogia vsetkych cias, a najlepsi rozpravkovyfilm
no vsak este to tam aj hovorili v tom filme.... co si vobec ho nesledoval a este hovoris ze je to uzasny film? (ach) treba film aj pozerat a nie len ako "dodatok/pridavok" k jedlu...
@cimrman nie nemal, lebo mu chybal (niečo ako droga). Tak isto ako Bilbovi či Glumovi. A hen to bol väčší raj ako nový zéland. Napríklad tam určite nemali hmyz, mali tam továreň na striptérky a pivnú sopku.
@avieabbey vo valinore sa neumiera myslím (nech ma niekto opraví ak sa mýlim) on tam šiel preto lebo stredozem už patrila obyčajným ľudom, neskôr tam šli aj Legolas a Gimli
@avieabbey nieee, ale vždy mi to tak prišlo, keď odplával preč..:/ (som si myslela, že chcú krajšie poňať smrť, no čo už, nikdy som nepatrila medzi fans pána prsteňov.. )
@andegor jop legolas s gimlim akurát tuším v sillmarilione bolo povedané, že nesmrtelná zem nie je nesmrtelná tým, že tam prídeš ale večným životom elfov, takže zrejme predsa len zomrel ...
@cimrman Asi si nečítal knihy.. No tak ti to osvetlím dostali za svoje činy povolenie od Eldarov(Elfov) Odplávať a vstúpiť na pôdu neumierajúcej zeme Valinoru...
@semhamforas@11 no Valinor bola zakázaná zem len tak hoci kto tam vstúpiť nesmel Froda tam pozvali aj z Bilbom žiť kvôli ich zásluhám... Inak tam nikto nesmel žiť tam mohli len Mayari a Valari s Eldarmi... Numenorci na to doplatili že chceli dobyť Valinor to viedlo k potopeniu Numenoru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@3
sa mi zda ze konkretne v jednotke to hovorili
(možno trepem lebo som to čítal dávno)
Neviem si predstaviť, že by Froda na konci zakopali 2 metre pod zem. Možno by Gandalf spravil nejaký ohňostroj, ale... nebolo by to ono.
a inak suhlasim z @2
valinorciar