Kamaratka by mala akceptovat tvojho chalana a nie ti davat rozhodnut sa(na vyber), ze ci ona alebo on..to je trapne, NEKAMARATSKE a tym padom, by som sa na nu akurat tak z vysoka vyjebala.
Ak by to bolo opacne, teda chalan by mi daval na vyber, bye-bye..
Mazzo, ja som nepoužil slovo kamaráti pochopil si síce čo som tým myslel ale nie uplne, pretože ja osobne som si vybral takých kamarátov čo zostanú...k tomu rátam aj posladné slová tvojho príspevku
Ak je fakt kamaratka a este k tomu dobranemala by ta nudit do toho aby si sa rozhodovala ci tvoj frajer alebo ona.. Vies mozno si len mysli ze na nu nebudes mat cas tak ako doteraz...
obidvoje..kamoska ked je to dobra kamoska tak by sa mala prisposobit ja som mala s tym tiez problem ale nakoniec sa to vyriesilo len si treba najst cas aj na kamosku aj na frajera..a bude secko ok..
ste to uplen prekrutili... oni mi nedali na vyber... ja som si musela vybrat pretoze to bola taka haluz. Ale vsetko dobre dopadlo samozrejme nikto sa na nikoho nehneva a vsetko je ok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a už uplne hlupy dovod je to robiť preto, lebo bude do nas niekto pindať...
Ak by to bolo opacne, teda chalan by mi daval na vyber, bye-bye..
Peka3: mas pravdu..
inak chapem ta. som na tom podobne. skusal som to zintegrovat ale akosi sa neda.
skus menezovat cas aby si mohla byt s oboma.
To bola nejaká hra alebo čo?