Ahojte. V práci som spoznal jedno dievča, boli sme už vonku asi 4 razy. Spočiatku som ju veľmi nebral do úvahy ako potenciálnu partnerku, ale zistil som, že si dosť rozumieme a nejak mi vadí predstava, že by si niekoho našla. Pokračovanie v komente...
Nebuchol som sa nejak do nej na prvý pohľad ako to býva a vlastne, asi ani teraz do nej nie som úplný blázon, ale mám ju nejakým spôsobom veľmi rád. Neviem, možno niečo kamarátstvom a láskou ? Nejak som si uvedomil, že by to bola fakt dobrá partnerka s ktorou si máme čo povedať, je milá, starostlivá atd. a keby preserem šancu, určite by som to ľutoval. Dnes som ju videl s jedným chalanom, tiež z práce (ja tam už nerobím). Ona už o ňom nedávno hovorila že je zlatý a tak, ešte predtým než sme spolu začali chodiť von. Pritom ja som jej vravel že ju prídem niekedy cez týždeň vziať do práce a pôjdeme von a ona že najlepšie asi až vo štvrtok, ked už robí posledný deň pred voľnom, že tak to bude lepšie pred fajrontom, tak ma to aj trošku zamrzelo, že ma odložila na štvrtok aby... To som sa trochu vyplakal a teraz otázka: Mám je povedať, že som ju dneska videl a na otázku "prečo si ma neohlásil" jej povedať niečo typu "nechcel som vyrušovať" (asi nejakým jemnejším spôsobom) a dať najavo, že mi to neni jedno, alebo by to pôsobilo nejak príliš žiarlivo a mohlo by ju to odstrašiť ? Cítim, že keby sa dá s niekým dokopy, dosť by ma to mrzelo a mohlo by to z mojej strany pochovať kamarátstvo, takže asi mi to fakt neni jedno. Ved sa aj vraví, že muž a žena nemôžu byť kamaráti....
To je smutné, že by to "zrušilo" vaše priateľstvo.
Tak buď to ju chceš spoznávať, aj keď nie si zamilovaný, ale chceš budovať úprimné priateľstvo, na ktorom potom môže stáť možný partnerský vzťah, alebo nechceš nič. Rozhodni sa. Buď úprimný...
Chlap a žena vedia byť lepší kamoši ako chlap a chlap či dve ženy. Prvá pripomienka a druhá je čo? Napíš jej smsku, že ju chceš ohlásiť u tvojej mamy, reku nech dôjde a vybaľ to na ňu. Ale nie to, ale to.
vidíš kamarátku vonku-->pozdrav sa jej
a ešte, rozhodne nežiarli ved ešte ani nemáš prečo, bo spolu nie ste, vo vzťahu je najhoršia žiarlivosť a ked žiarliš už teraz, že bola s iným vonku potom budeš robiť čo? budeš ju mať na špagátiku aby nechodila nikde s kolegami?
normálne jej povedz, čo cítiš, bud budete spolu alebo sa jej nelubiš a ona chce iného simple
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak buď to ju chceš spoznávať, aj keď nie si zamilovaný, ale chceš budovať úprimné priateľstvo, na ktorom potom môže stáť možný partnerský vzťah, alebo nechceš nič. Rozhodni sa. Buď úprimný...
a ešte, rozhodne nežiarli ved ešte ani nemáš prečo, bo spolu nie ste, vo vzťahu je najhoršia žiarlivosť a ked žiarliš už teraz, že bola s iným vonku potom budeš robiť čo? budeš ju mať na špagátiku aby nechodila nikde s kolegami?
normálne jej povedz, čo cítiš, bud budete spolu alebo sa jej nelubiš a ona chce iného simple