ľudia , pomôžte mi .. musím sa asi spamätať .. spoznala som sa s Gabom na koncerte jednej kapely .. odvtedy sme stále spolu vonka , stále si píšeme , strašne ho mám rada , podľa toho ako sa ku mne správa predpokladám že aj on mňa .. sme ako spriaznené
Bojis sa, ze si dokaslete kamaratstvo, ale tym, ze k sebe budete obaja citit viac, ale nikym to neposuniete, to dokasles tiez, nakolko to stale bude riesit a blablabla. Ja byt Ty, idem do toho (mozno .
@kikussykes podla mna najkrajsi vztah moze vzniknut len z kamaratstva...tak isto, ako sa to moze rozpadnut, ked s nim pojdes do vztahu, tak sa to moze rozpadnut, aj ked s nim nepojdes do vztahu, mam minimalne dvoch kamaratov, ktori keby nevedeli prestat na niekoho mysliet, kto ich nechce do vztahu, by sa snazili nanho zabudnut...je to tvoja volba. Podla mna ty musis vediet ci ho lubis ako kamarata alebo ho chces za nieco viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@zajko30 napísala som to sem , lebo neviem čo robiť , nie preto aby si sem písal chujoviny
@kikussykes aj keď sa bojíš ... keď sa máte takto radi ... podla mňa z toho nakoniec nebude len kamarátstvo
potom nevieš čo chceš.....
ale tak, risk je zisk