Ametyst prilezitostne. Neviem ci je to nahoda alebo co, ale vzdy ked som ho mala, talk mi vsetko vyslo podla predstav mala som ho na mature, prijimackach, prvy den v skole a este nejake dni a vzdy priniesol stastie.
Ok je to hovadina ale je pekne niecomu takemu verit ad
každé to izé ma dajaké špecifické vlastnosti, ale väčšinou je to placebo
(čím netvrdím, že úplne vylučujem schopnosť niektorých jedincov pracovať s ich energiou)
mam doma celkom slusnu zbierku, kedysi som nosila vela, teraz skor striebro...
co sa tyka kamenov, cloveku vedia pomoct, len si treba vybrat nabite, neposkodene a ratat s tym, ze potrva tak zo tri dni, kym si vytvorite "vztah"
inak mam doma: kristal, cesky granat, mesacny kamen aj duhovy aj biely myslim to je, avanturin, tyrkenit, jantar, mala som ametyst (darovala som, nerobil mi dobre), dalsi jantar (vybila som), ruzenin, ktory je bohuzial poskodeny a stratila som lapis lazuli (vraj to znamena, ze kamen nepotrebujem).
za najlepsie kamene povazujem avanturin - liecitel na vsetko, cesky granat - pre zeny a zenske problemy a jantar - vseobecne prinasa pozitivnu energiu do zivota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pošlem poštou
Ok je to hovadina ale je pekne niecomu takemu verit ad
každé to izé ma dajaké špecifické vlastnosti, ale väčšinou je to placebo
(čím netvrdím, že úplne vylučujem schopnosť niektorých jedincov pracovať s ich energiou)
co sa tyka kamenov, cloveku vedia pomoct, len si treba vybrat nabite, neposkodene a ratat s tym, ze potrva tak zo tri dni, kym si vytvorite "vztah"
inak mam doma: kristal, cesky granat, mesacny kamen aj duhovy aj biely myslim to je, avanturin, tyrkenit, jantar, mala som ametyst (darovala som, nerobil mi dobre), dalsi jantar (vybila som), ruzenin, ktory je bohuzial poskodeny a stratila som lapis lazuli (vraj to znamena, ze kamen nepotrebujem).
za najlepsie kamene povazujem avanturin - liecitel na vsetko, cesky granat - pre zeny a zenske problemy a jantar - vseobecne prinasa pozitivnu energiu do zivota.