Už dlhšiu dobu mám menšiu dilemu,ide o to,asi pred polrokom som spoznala skveleho chalana,tak o dva mesiace sa ma spýtal,či s nim nechcem chodit,ja som však odmietla,z dovodu,že ho chcem ešte lepšie spoznat... A tak sme sa spoznávali,problém bol v tom,že
To musis vediet ty ako to citis - takto na dialku sa tazko radi lebo nepoznam presne situaciu - ale pokial su ty dvaja kamarati a ty sa nevies rozhodnut - tak daj ruky prec od obidvoch - pretoze by to mohlo dopadnut dost zle - by sa ty dvaja znepriatelili a potom by si si vycitala ze si znicila ich priatelstvo. Myslim ze chalanom je na svete dost a bolo by skoda sa pre taku malichernost s nimi znapriatelit.
spis si co ti vadi na kazdom z nich a s ktoym vies lepsie vyjst tak ostan s tym, malickosti vzdy lezu na nervy, rozhodni sa ci sa s nim chces vydat casto resp nemej, dualnych veci je plno len sa musis rozhodnut ktory ti za to stoji, resp. kto ziska viac bodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Je to zamotana situacia.