Len, ked chodis na strednu? To si tak doteraz nemala? Podla mna preto, aby mali istotu, ze si stale student. V podstate uz mas totiz dokoncenu povinnu skolsku dochadzku, tak asi aby sa predislo podvodnikom.. alebo neviem.
* Ale ved to nemas nic zlozite. To len prides na nejaku hlavnu autobusovu stanicu, najdes si tetusku za okienkom, kde sa to robi, tam im donesies tu svoju kartu, donesies im potvrdenie o navsteve skoly, donesies si obciansky, to vsetko tetuske podas, ona asi bude chciet este nejaky poplatok za obnovenie (nie je vysoky), naprogramuje Ti to na dalsi rok a mas.
@flussica ja som to tak mala odkedy chodím busom do školy...ale ja chodím na 8 ročné až teraz som dokončila ako keby prvý ročník na strednej chápeš..no a spolužiaci to vôbec nemali a cestovali v pohode..tak sa len pýtam, že či to je povinné..a ja viem ako sa to vybavuje ale aj tak thanks za info
Ono to ti píše potom na lístku, že dokedy ti karta platí... ale mne stále predlžujú len na rok... A karta ako taká by mala platiť len 5 rokov.. potom ideš po novú ... A jak sa to vybavuje? zo SADky ti dajú papier, ktorý potvrdíš v škole a donesieš naspäť na SADku (ináč ten papier sa dá stiahnuť na nete..) a potom už len zaplatíš eury a ak nie sú takí debili (jak u nás v TV) tak ti ju dajú ešte v ten istý deň, čo mne sa nestáva
@gabika81 Ked uz sme pri tom, vedela by si mi presne povedat, kde sa da ten papier stiahnut na nete, alebo, ak to mam hladat, tak ako a kde ? Bola by som Ti zaviazana .
@gabika81 Hiii, no ale to mi asi bude na hovno . Kazdopadne vdaka za ochotu, skusim sa poobhliadnut, ci to aj na "nasej" dopravnej stranke naaahodou nebude teda . Diky aj tak!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tu sťahujem ja Ono vieš.. je to SADka Michalovce.. tak neviem či ti to pomôže...