Sex
27
Ste pre opačné pohlavie len objektom na sex?
11. 11. 2012 23:37
67
Ako ziadate zenu/dievca o sex?
Kedze dnes tu uz bola diskusia o kamaratskej "vypomoci", tak ma zaujima ako ziadate dievca (je jedno ci kamaratku alebo nie) o sex? Viete to nejako originalne? Otvor fórum »
11. 11. 2012 16:33
47
Boli ste niekedy takí zúfalí, že ste požiadali/ponúkli kamošovi/ kamoške sexuálne služby?
Došlo k nejakej "dohode"? :) Otvor fórum »
11. 11. 2012 14:12
17
Koľko mala partnerov?
Koľko mala Žaneta podľa vás partnerov? Seba nepočítam. Mňa ešte nemala. :) P. S. : Admin je tvrdý. Na jeden môj nick mi dal BAN. Ale to nevadí. Otvor fórum »
11. 11. 2012 13:04
19
Krv pri sexe-baby, poradte!
baby otazka pre vas.. krvacali ste len pri prvom sexe alebo viac krat? prosim seriozne odpovede :) lebo sice uz som panna nebola (predtym uz sme skusali prsty) , ale pri prvom sexe s priatelom mi sla krv, ... Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:04
46
Odveci otazka.
AKo byt sexy? Zabite ma, ale nepridem si sexy, tak sa pytam bab, kedy si pridu sexy a chlapov, co im pride na zene sexy :) Otvor fórum »
7. 11. 2012 01:17
2
You check it out
Poraďťe perspektívnu Vš ekonomického zamerania budem vďačný . Otvor fórum »
6. 11. 2012 18:25
10
Prosim o fundovane recenzie,,,,dakujem
Kto ohodnoti najlepsie problematiku tohto videa? http://www. youtube. com/watch?v=C8awKpyqSQc Otvor fórum »
5. 11. 2012 22:29
20
Nepravidelna menštruácia
ma niekto z vás nepravidelnú menštruáciu, napríklad že vam nepríde aj niekoľko mesiacov a potom zas ano, v rozličnom čase....ako to rieši váš doktor? Otvor fórum »
5. 11. 2012 20:59
29
Aky je vas nazor na analny sex ?
Mam to rad/a##Nemam to rad/a##Neviem##Som Panic/Panna##Chcel by som vyskusat##Nechcel by som vyskusat##Fujky Fujky Otvor fórum »
5. 11. 2012 13:41Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty