Ahojte
Posledné 2 mesiace, mám taký divný pocit. Je to ako keby som bola omámená, malátna... Akoby nevnímam okolie, neviem sa na nič sústrediť a akoby ani neviem rozprávať (rozumej: neviem sa vyjadrovať.) Bola som s tým u doktorky, ale ona na to nevie
Nieco podobne som mala tiez pred cca pol rokom..furt som bola unavena nevedela som sa na nic sustredit stale som spala dokonca aj v skole som zaspavala
...pobehala som par doktorov ktori nic nezistili a tak sa to tahalo dalej
@katulienka321 tiez som si teraz spomenul, že asi pred 2 rokmi tak koncom zimy, som mal niečo podobné. Kamoška mi odporučila detox organizmu. Zdravšie sa stravovať, veľa ovocia, zeleniny, málo mastných vecí. Tak som jedol paradajky, papriky, jablká, k rožkom s rybami, ovsené kaše, pil zelený čaj.. a nejak to prešlo
mne je furt tak na hovno myslel som si ze to moze byt z vysokeho tlaku zacal som brat lieky a zistil som ze to nebolo s toho takze netusim ale ja som cely zivot nejak mimo takze to tak ma asi byt
no baby a všetci co máte také neurčité, ale dost nepríjemné, vážne problémy apríznaky, neberte to na lahkú váhu, (ale ani ne nejak moc tragicky), treba sa tomu really povenovat trochu, kompletné vyšetrenie
lebo to možu byt príznaky nečoho vážnejšieho,
lebo zrovna predvlani som bola 1známej na funuse.. (akútny, náhly lymfom-sarkom, agresívny, skoro až áno virusový/bakteriálny..
@torpedo08 heh tak ale ty to máš z toho lifestylu (chlastu + cígy
@lelinna hmmm, psychika to je zaujímavá vec... Nemôže to byť aj z depresií? Ako nejak som si nevšimla, že by som mala, ale tak ako som už vravela mala som problémy s očami a možno som sa s tým toľko zaoberala, že to dopadlo takto... :/
@kosmiklove
Ono raz za čas sa zobudim, iba tak... ale myslim že je to normálne... alebo nie? Ako niekedy spim bez zobudenia sa, ale nikedy sa zobudim iba tak, a potom zaspim
@kosmiklove
Ja viem, hovorí sa že elektronika. Napr. mobil a vlastne celá elektronika. Ono ja spím často inde, a stále mám takúto malátnosť. Jediné čo zo sebou ťahám je mobil.
@katulienka321 obcas hej ale predtym to bolo fakt hrozne nemohla som sa ucit kvoli tomu ...stale som nad tym zaspavala a nesustredila sa .. ale teraz uz dajak ok...musim si zaklopat
skus isť k lekarke alebo si vygoogli dake rady... ja si takto sem-tam googlim a kupujem si od humamedixu vitaminy a vždy mi čosi pomože..hlavne nerieš nič hned silnymi liekmi, skušaj alternatívy a pozitívne myslenie držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
...pobehala som par doktorov ktori nic nezistili a tak sa to tahalo dalej
Pijem pijem :/
A ako si to vyriešila ?
no a potom mi zistili silnu chudokrvnost tak vraj to mohlo byt aj z toho
lebo to možu byt príznaky nečoho vážnejšieho,
lebo zrovna predvlani som bola 1známej na funuse.. (akútny, náhly lymfom-sarkom, agresívny, skoro až áno virusový/bakteriálny..
@torpedo08 heh tak ale ty to máš z toho lifestylu (chlastu + cígy
a písal tam niekdo o takmer tích istích príznakoch ;S
No, veď preto....:/
Ono raz za čas sa zobudim, iba tak... ale myslim že je to normálne... alebo nie? Ako niekedy spim bez zobudenia sa, ale nikedy sa zobudim iba tak, a potom zaspim
Ja viem, hovorí sa že elektronika. Napr. mobil a vlastne celá elektronika. Ono ja spím často inde, a stále mám takúto malátnosť. Jediné čo zo sebou ťahám je mobil.
ešte spomen filmy napr. Paranormal Activity, a nebude už spat vobec
jk.
@katulienka321
u lekárky som bola nič nevie... :/
áno mám, menej ale mám... napr. dnes.. :/