ak som robila referát o charaktere Stalina, tak som si čítala normálne jeho životopisy, okrem toho dejepisár bol puntičkár a odsledoval si, či som tomu venovala pozornosť.
ak som mala vysvetliť Paretovu sociologickú teóriu (ktorá sa mimo iné študuje až na VŠ), tak som si o nej prečítala v knihách, negooglila som.
na slovenčinu som si čítala knihy, o ktorých som mala rozprávať, na filozofiu zas texty, ktoré som mala rozoberať.
bavilo ma to.
ak som robila na fyziku či chémiu či biológiu exposé, tak som hľadala na nete, ale aj to som musela spracovať po svojom, lebo zahraniční lektori si na to potrpia.
nám to nehovoria. aj tak všetci používajú net. len to musíš hovoriť bez papierov. ale keĎ ide o predmety ako litika a dejepis tak určite idem do knižnice a niečo si o tom prečítam....
je to jebnuty pristup ucitelky...musi sa zobudit z doby kedy sa ako jedine medium pre vypracovanie odbornej prace dali pouzit knihy...dnes sa samozrejme da pouzit internet a pride mi to ako rovnocenny zdroj, ak vsak cerpane informacie nie su prave z wikipedie a podobnych stranok...skor z nejakych odbornych stranok..zavisi od temy referatu, pretoze dostatok kvalitnych odbornych slovenskych stranok je malo...ale v anglickom jazyku sa ich najde dost..ak sa cerpa z takych tak mi to pride ako absolutne normalny zdroj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
len pri takychto veciach ma to štve,ze niekto si ten referat stiahne z netu a neskutocne ho chvalia a ten ktory nad tym makal padne do zabudnutia
Keď ide o iné, väčšinou google... Keď ten sklamal, nasledoval návrat do knižnice.
Ale nikdy som nepoužila cudzí referát...
@kxxe Tak si poprosím elektronickú knihu o hospodárskej korešpondencií, pri všetkej snahe a niekoľkých dňoch hľadania sa mi ju ešte nepodarilo nájsť
az na vyjnimky
ak som robila referát o charaktere Stalina, tak som si čítala normálne jeho životopisy, okrem toho dejepisár bol puntičkár a odsledoval si, či som tomu venovala pozornosť.
ak som mala vysvetliť Paretovu sociologickú teóriu (ktorá sa mimo iné študuje až na VŠ), tak som si o nej prečítala v knihách, negooglila som.
na slovenčinu som si čítala knihy, o ktorých som mala rozprávať, na filozofiu zas texty, ktoré som mala rozoberať.
bavilo ma to.
ak som robila na fyziku či chémiu či biológiu exposé, tak som hľadala na nete, ale aj to som musela spracovať po svojom, lebo zahraniční lektori si na to potrpia.