Som síce príjemný a zábavný chalan, ale v poslednom čase sa cítim úplne otrávený a bezcenný... Som beznádejne zaľúbený do jednej spolužiačky, ktorá má ale niekoho iného... Neviete niekto, kde a ako si nájsť dievča? Podrobnosti v 1.poste
Som absolútne otrávený a otravujem s tým aj svoje okolie, najradšej by som sa hodil pod vlak...
Som druhák na gymnáziu a absolútne sa (aj) kvôli tomu neviem sústrediť na učenie...
Chcel by som romantické, milé dievča s čistou dušou, ktoré chodí rado do prírody a pomohlo by mi s učením... Mala by vyzerať prirodzene (nie ako ku..a), mať svetlé vlasy aj oči, štíhlu (až vyziablú) postavu a malé prsia.
Nejaké tipy?
@nats mam cute psa dva a pol roka a mozem povedat ze to nie je pravda (resp ano s kopec ludmi som sa rozpraval uz na ulici koli tomu ale nie v mojej vekovej kategorii )
Chcel by som romantické, milé dievča s čistou dušou, ktoré chodí rado do prírody a pomohlo by mi s učením... Mala by vyzerať prirodzene (nie ako ku..a), mať svetlé vlasy aj oči, štíhlu (až vyziablú) postavu a malé prsia.
Tento popis sedí na mnohé Slovenky, myslím, že si slepý, ak si takú ešte nenašiel, len asi naozaj nevieš také baby zaujať. Radšej sa venuj tomu učeniu.
Nie vážne. Venuj sa učeniu, nie je nič horšie ako riešiť stále to, že si sám.
Alebo jednoduchá rada, spoznaj hocijakú babu, skamaráť sa, choďte von, ona ťa zoznámi s jej kamarátkami... toto minimálne jednému fungovalo.
keď sa cítiš otrávený a bezcenný, tak s tvojím sebavedomím si babu ťažko nájdeš. skús popracovať na tomto, usmej sa, zdvihni zadok od počítača, choď niekam a spoznaj ľudí a ak sa spolužiačka nechytá, zabudni na ňu.
ale najlepšia rada je podľa mňa aj tak kašlať na lásku, fakt, skončíš na 90% so zlomeným srdcom a ešte horším sebavedomím a vtedy to bude väčší problém.. love sucks, či jak sa to hovorí
musis sa popici obliekat jak ja,musis mat popici humor jak ja,musis mat krásne oči jak ja,musís mat peniaze jak ja,musíš mat zaujímavy život jak ja,musíš mat sebavedomie jak ja,musis mat perfektnú postavu jak ja....až vtedy si nájdeš,ba dokonca aj vyberat si mozes
Nájsť a zbaliť sa dá veľa žien a nie je to komplikovanè ovšem, nájsť tú pravú je skoro nemožné... lebo aj ja furt spoznám super dievčatá len keď ich viac spoznám tak zisťujem, že sú pre mňa menej atraktívne a darmo môžu dobre vyzerať... a potom človek hľadá ďalej...
Ja som sa s mojím spoznala v našej obľúbenej krčme, ja som chcela len chlastať a baviť sa a on sa zahľadel a obháňal ma rok, potom som si povedala, že na ňom niečo bude a postupne sme prestali chlastať obaja a teraz spolu žijeme, happy end
To príde samo... si len v druháku, ešte ťa toho čaká dosť... Asi je pre teba "ťažké" v takomto veku (predpokladám, že máš 16-17) nemať babu, ale nemôžeš tlačiť a chcieť to nasilu. Počkaj si, možno to spolužiačka s jej frajerom ukončí a budeš mať šancu ... Ale ak keby je single, myslím, že by si mal popremýšlať či by si chcel mať s ňou vzťah keď sa vidíte každý deň... Takéto vzťahy sa väčšinoun rozpadnú po roku, ale sú aj výnimky.
@httytily kresťanské, lepšie napísané Božie zákony sa rovnajú prirodzenému zákonu, ktorý funguje vo svete ľudí, nie je to niečo mimoľudské. Ak je raz niečo zlo, tak je to zlo vždy.
Napr. také "používanie človeka"...
Tiež som na tom bol, že dlho nič tak som kašľal na to a keď som si nejakým zázrakom omylom jednu našiel tak už by ma chcelo veľa žien a dosť to dávajú najavo čo priateľku dosť serie . Haló kde sa schovávali dovtedy ?
@smailsson za prve: prestan sa lutovat, tak ktebe ani pes nepribehne a nie to dievca...za druhe: bud v pohode, a pojde to samo...ou a este drobnost...NA VZHLADE ZALEZI..tak sa postav pred zrkadlo a spytaj sa sam seba...keby som baba, zacal by som si sam so sebou? ak budes vahat, alebo bude odpoved nie, tak sa nad sebou zamysli...zacni cvicit...sportovat...a bude to v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Som druhák na gymnáziu a absolútne sa (aj) kvôli tomu neviem sústrediť na učenie...
Nejaké tipy?
Tento popis sedí na mnohé Slovenky, myslím, že si slepý, ak si takú ešte nenašiel, len asi naozaj nevieš také baby zaujať. Radšej sa venuj tomu učeniu.
Alebo jednoduchá rada, spoznaj hocijakú babu, skamaráť sa, choďte von, ona ťa zoznámi s jej kamarátkami... toto minimálne jednému fungovalo.
ale najlepšia rada je podľa mňa aj tak kašlať na lásku, fakt, skončíš na 90% so zlomeným srdcom a ešte horším sebavedomím a vtedy to bude väčší problém.. love sucks, či jak sa to hovorí
12 dôvodov, prečo NEvstupovať do vzťahu
» www.bezhranicna.sk/clanky/12-dovod...
Napr. také "používanie človeka"...