Kde by ste chceli zomrieť? Alebo..ako? pri kom?...
Človek dnes môže umrieť hocijako...nebude to tušiť...pôjde na zelenú cez prechod a nejaký idiot ho zrazí(príklad)...čiže smrť je na každom rohu...
Ale keby že si môžete vybrať...?
...a umrieť je naozaj
no umriet este nezamyslam..dufam zhe ani osud ...al ekeby tak newiem aasi by som skocila dakde z welkeho brehu ale tak aby som dopadla do wody..abo by som si dala tabletky...wlastne by som bola w extaze a smrt by som si uziwala ale ja by som na to nemala odwahu to by som musela byt blazon
Uff toto je fakt krutá téma ... Ja osobne som sa nad tým nezamýšlala, ale môj ex mi raz zahlásil, že ked nebude mať zmysel života, tak si lahne do vane plnej ladu a hodí do nej fén.. ...Toto ho vraj napadlo ked dopozral film 7 životov či ako sa to volá..??
Keby mám zomrieť tak ma napáda viac vecí, kde a ako by to bolo fajn.. =D
Možno pri svojej láske, ako povedal aj @10 ale tiež sa obávam toho aby neumrela potom tá druhá osoba tiež.Tiež sa mi páči smrť pod vplyvom drog,také LSD alebo meskalín s vizuálkami, to by šlo... Síce možno paranoja.To by bol ten horší prípad.
Alebo, asi mi šibe, by sa mi páčilo keby zomriem na diaľnici pri haváriiv aute alebo na motorke v neskutočnej rýchlosti. Alebo niečo, aby som pri smrti mala v sebe adrenalín.
uz som to pisala viackrat...chcem zomriet bud v spanku alebo aby ma zrazil ten taky kontainer na kolieskach a na nasledky zraneni by som zomrela...a kde???...najlepsie v BJ pri nasej skole...tam mame take eroticne kontainery
Ja by som chcela umrieť tak,jak v tých zdĺhavých filmoch že sa hodím pred milovanú osobu a namiesto neho strelia mňa potom budem tri hodiny umierať a nakoniec to príde.......TICHO....
V náručí svojej lásky-vlastne rovno spolu s nou aby som nemusela žiarliť že si niekoho po mne nájde ..V každom pripade bezbolestne.V peknom sne....hlavne nech je pritom niekto pri mne...
Smrt typu utopenie,uhorenie,vykrvacanie...ouuuuu to niee
Ehm,no,keby som nebol dekadentne založená duša,tak by som tu už pi.oval,že čo to jaké kraviny vymýšľate,máte predsa rozmýšľať o živote pred sebou... @3 záleží na tom aké nevyliečiteľné choroby,lebo ja mám dve ale nezhubné a otrčiť kopytá sa teda nechystám
Keď zomrieť,tak v stredoveku ako vojak-mečom.V dnešnej dobe sa už ani neoplatí umierať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A ak inak ,tak neviem zomrieť spôsobom,že sa za niekoho obetujem teda zachránim mu život
-
@7 - trefne
ááá škoda ja nemam 13
Vzdy som tuzil zomriet upaleny na hranici , neviem preco
Alebo..ako? pri kom?...
Svojej laske v naruci , zial by som jej nechcel takto ublizit ... ale by to bolo asi najkrajsie co by som mohol zazit ...
jedna z tychto variant ale asi prva lebo ta druha by ublizila dost mne blizkemu cloveku
Možno pri svojej láske, ako povedal aj @10 ale tiež sa obávam toho aby neumrela potom tá druhá osoba tiež.Tiež sa mi páči smrť pod vplyvom drog,také LSD alebo meskalín s vizuálkami, to by šlo... Síce možno paranoja.To by bol ten horší prípad.
Alebo, asi mi šibe, by sa mi páčilo keby zomriem na diaľnici pri haváriiv aute alebo na motorke v neskutočnej rýchlosti. Alebo niečo, aby som pri smrti mala v sebe adrenalín.
A kde? Asi v Prahe. Mojej stovežatej...
Smrt typu utopenie,uhorenie,vykrvacanie...ouuuuu to niee
@3 záleží na tom aké nevyliečiteľné choroby,lebo ja mám dve ale nezhubné a otrčiť kopytá sa teda nechystám
Keď zomrieť,tak v stredoveku ako vojak-mečom.V dnešnej dobe sa už ani neoplatí umierať