Neviem si vybrať , či mám ísť na OA, alebo na PaSA . Najradšej by som išla na OA ,ale bojím sa matiky. S učením som nikdy nemala problem,len matika my nešla tak dobre. Aj vo vysvedčení som mala len jednu 3 z matiky. Prosím poradte my . Je až taká ťažká ma
sestra chodila na OA, matiku neznášala a hovorila že to je v pohode ... ja sa chystám tiež bud na OA alebo skor na hotelovú ... tiež matiku, fyziku a takéto nemusím ...
no ja som osobne mal dost tazku matiku (chodil som na oa) ale tak ucitelka bola dost taka ako to nazvat.. zla? ale prezil som to so stvorkami a urcite chod obchodnu ta ma zmysel, pasa je onicom lebo z toho vlastne musis ist tiez na vysoku aby si daco mohla robit pricom z obchodky to je hned jasne ze mas zrucnosti ktore sa ti zidu
na gympel nechod , uz sa to neplati. Ovsem ak sa nechces stat lekarkou alebo pravnickou, popripade nieco podobne. Odporucil by som ti hotelovku. mas tam prax, ucenie sa zvladnut viac nez da. mas tam rozne pobyty v zahranici ako prax kde si mozes aj zarobit pekne peniazky a aj vela toho zazit. nehovoriac o sutaziach a roznych pod. veciach. a aj to ze ked skoncis a nevies kde stal emozes ist "vonku" a robit dakde v bare
ja nechápem čo každý má s tou matikou ja som na obchodnej druhý rok a mám dvojhodinovku matiky, furt nám to odpadáva a nič hrozné sa tam neučíme.. ale účto no, to je už iná káva, najlepšie že v bežnom živote sa to nerobí vôbec tak jak nás to učia ale určite choď na obchodnú, ja neľutujem že som tam šla..
obchodka má matiku pre SoŠ, kvalitne ťažká matika je len na gympli a SPŠ. .....teda mne robí matika problémy aj na OA ale z tej som bola vždy duta,inak to všetci pohode zvladaju
tiež chodim na OA a matika, z nej prechadzam ledva no a učtovnictvo. panebože... ale ked to pochopiš v pohode prejdeš aj s 2 kami.. alebo 3kami, ja mam vždy 3 ky a som spokojna
Ja som na OA a matika tam vôbec nie je ťažká ani jej tam nieje veľa.. ja matiku nenávidím a mala som z nej 4ky na základke a aj napriek tomu som išla na takú školu.. a ani sa z nej nematuruje takže kludne na OA choď
tak tak matika je na obchodnej taka ista ako na gymnaziu : ) ten kto furt riesi to ze na gymnaziach je jaaaaka strasna matika tak to je len picovina aby sa "povysil" ze ake tazke veci sa musi ucit a zvladat ich : D pritom na obchodnej to je rovnake a tam je to este tazsie kedze je xy inych predmetov co su nove a ne len prehlbovanie latky zo zakladnej skoly
Dakujem Vám za rady,určite ešte nad tým popremýšlam,ale je viac než jasné že pojdem teda na OA. A na hotelová vôbec nechcem ísť ,lebo aj moja kamoška tam chodila a čo z toho má že vychodila 5 ročnú školu ??! .. Nič! Robý v bare ako čašníčka. A to by mala aj za 3 roky ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Čo Vám už jebe s tým??? Skade do boha máte, že matika je na OA ťažká? Panebože kriste pane.
mne to príde akokeby to mohol robiť každý ako letnú brigádu.
@17 @2O nesúhlas.