Keď som doma, tak si ho na noc vypínam (viacmenej aj preto, lebo mama je schopná zobrať ho kým budem spať a čítať mi smsky a mám ho pri posteli dade a keď som na intráku, tak mám len vypnuté zvonenie a mám ho dole pri posteli vo veľkej exkluzívnej psíkovskej papuči
Pod vankúšom a zapnutý, ale desí ma čo všetko píšu o tých mobiloch. To škodlivé žiarenie a tak. Myslím že si ho začnem dávať inde, aspoň na poličku za posteľou. Nemám moc dobrý pocit z toho že mňa a niečo tak škodlivé oddeľuje len tenký vankúšik
všelikde .. pri posteli, na posteli, na stole, na poličke, pod vankúšom občas dokonca na ňom spím postláčam debiliny a pootm chodia účty každopádne vždy zapnutý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
pekne nezdravé, že?
Keď som doma, tak si ho na noc vypínam (viacmenej aj preto, lebo mama je schopná zobrať ho kým budem spať a čítať mi smsky a mám ho pri posteli dade a keď som na intráku, tak mám len vypnuté zvonenie a mám ho dole pri posteli vo veľkej exkluzívnej psíkovskej papuči