doma, sama v izbe si ju budem asi upratovať oddychovať na nete a čítať si knížky... zatiaľ čo môj frajer pôjde na dom ku kolegovcom, ale kebyže som v UK, tak sedíme doma na riti .. hej ťažká logika
budem s kamosmi na byte a mozno potom do mesta a strasne sa tesiiim, lebo mam konecne taky dospely okruh priatelov a najviac sa tesime jak si dame dobre jedlo a kvalitny alkohol ale decentne
som na marodke a mam alergicku reakciu cize doma pecem pečivo a čistim pračku a robím dva druhy specialneho veganskeho syra a pijem tatranák a divam Mars útočí
keďže sa mi zajtra začínajú povinnosti, pozriem si v noci hokej, ktorý pojde v telke, relaxacne, aj tak ho pravdepodobne nedopozerám, a pojdem spať. a tak. nech sa ti darí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Život, dobre na to ideš, ďakujem ti za tento rok. Mám pri sebe všetko svoje peniaze aj sny, deje sa čo má sa diať, ona vyviedla ma z tmy