hladáš inšpiráciu,aby si vedel,kde spoznať nejakú kočku?ved klasika: vonku,škola,v práci,na nete,na diskotéke ešte stále funguje,či na tieto miesta už čajky prestali chodiť?
bola som na jeho konciku a po konciku sme sa zakecali pri bare (som bola trosku odlisnejsia od tych hardmetalistiek co tam postavali okrem mna tkaze sme si padli do oka a potom uz bola noha v noháve
@tasha5 no podla mna bol dost pekny. neviem raz som tu s nim mala fotku a zhodlo sa na tom viac ludi (nemal dlhe vlasy a ani nenosil mikinu alesana rok vkuse
@n0win0u no aj to ale vacsinou pocuval take veci co ani neviem jak sa uz volali. iba viem ze ked to pustil v aute tak som mala chut spachat samovrazdu (super psomienky na 10 hodinovu cestu do talianska
suck lebo maju trpane fanusicky ktore im vypisuju a kazdu minutu musia jebat do nejakeho stola a tvarit sa ze cvicia
@n0win0u lenze my sme isli 4 a oni traja pocuvali metal takze som bola prehlasovana potom mi nahodku dovolili zapojit svoj ipod ale pri kazdej pesnicke bolo "jeziiiiiiis, prebohaaa" tak som si ho zase vypojila a pocuvala so sluchadlami
môj prvý VÁŽNOVZŤAHOVÝ priateľ bol najlepšii kamarát môjho frajiira (ale neboli žiadne preberačky ani nič také...)
druhého som spoznala na intráku...
a tretieho hen na Birdzi
naj važnejší vztah bol pred 1 dňom spoznali sme sa pred 5 rokmy chodila som z jeho kamošom a potom ked sme sa rozišli sme chodili von a ja som sa donho zalubila a on mi potom povedal že ma lubi už 3 roky a dali sme asa dokopy ale teraz sme si dali pauzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ano je v poriadku ak sa budete diviť, aj ja sa divým že sa tam našla aspon jedna normalna osoba...
a muzikanti nesuck !
suck lebo maju trpane fanusicky ktore im vypisuju a kazdu minutu musia jebat do nejakeho stola a tvarit sa ze cvicia
a ked si bucham tak to preto, lebo ma to bavi.
a urcite by som nenutil niekoho pocuvat 10hodin hudbu, kt. ho nebavi, to je dmnc a nie muzikantstvo
@madiee jeeeeeee, zavidim! moj nesplneny sen je to stale
druhého som spoznala na intráku...
a tretieho hen na Birdzi