Jednoducho, biológia je jediný predmet, ktorý ma baví a neviem, v akom povolaní ju využijem okrem medicíny (z chémie grcám) a takých tých vedcov, čo skúmajú vírus ktorý zabíja celý svet a potom tam príde nakechlená angelina jolie a jediným pohľadom zistí,
Mozes zacat pestovat marihuanu. Vytvoris si vlastne klony. Vyselektujes najlepsie fenotypy. Najdes obe pohlavia daneho fenotypu. Vytvoris si vlastnu seedbanku a budes predavat semiacka.
@poke chémiu si neobľúbim už len kvôli tým pokusom, mám z toho strach, učiteľka na mňa vždy jačí, že ako to že neviem, čo mám robiť a mňa to strašne stresuje a taktiež som sa raz obliala niečím hnedým bublinkovým (nebolo to nebezpečné, ale učiteľka sa na mňa pozrela a od šoku stratila reč a mňa chytala panika)
chémia a biola spolu súvisia asi ako ryba a voda, mala by si si k nej nájsť cestu, lebo neviem o ničom, kde sa študuje biola úplne bez chémie...skrátka chémia je všade tam, kde biola
ja by som ti poradil robiť oštiepky a korbáče, to je veľký biznis v dnešnej dobe a dokonca tam využiješ aj biológiu, keď budeš kravičku alebo ovečku dobre kŕmiť tak ti aj dobrého mliečka dá
ak ti ide fyzika tak astronómiu alebo meteorológiu... sa mi zdá že tam treba bio a fyziku,ale nie som si istá, a potom ak niečo zo zdrav. odborov, tak napr nejakí tí technici myslím, že nepotrebujú chémiu.. najlepšie pohľadať na internete... a ešte ma napadlo antropológia napr. v Brne je na super úrovni a tam chcú biolu a nosku, taktiež psychológia je bio a noska....
biológia sa bez chémie študovať nedá, lebo sú dosť prepojené. ja študujem jednoodborovú biológiu a po skončení môžem byť laborantka ... a pri ekológii máš tiež dosť chémie btw
@vladqog@lenkaska1 .. ta som sa rozpraval s viacerymi ludmi ktori sa do toho rozumia aj sestra pozna cca 5 ludi co vystudovali biolu a nemaju pracu alebo robia nieco uplne ine, aj oni sami jej hovorili ze keby si mohli vybrat tak odidu uz v prvom rocniku .. a na vychode kde ja byvam tak duplom sa nezamestnas, teda nikdy nevies ako sa ti postasti hej to je jasne ale tak predsa.. a druha vec aj ze ja som to mal ako poistku ani som tam dajak extra ist nechcel a tam kde som chcel ma nezobrali taze tak ..
@matwoo my sme sa rozpravali s jednym co si robi už doktorat na prirodovedeckej fakulte a že tam su napr. 2 roky čisto biologia, ale potom mas volitelne napr ta virologia/genetika.. a pochybujem, že s týmto by si sa nezamestnal, keďže genetika teraz je dost vyhladavana a to iste aj virologia
ako môžeš milovať biologiu a chémiu nenávidieť ved tie dva predmety spolu súvisia.. aj keby si išla študovať pedagoiku ako učitelka biologie tam tiez mas predmet chémia a mas z nej skušku skoro celá biola je o chémii.. minerály a horniny-chémia,pretože tam mas vzorce ako vznikli z akych látok atd.. dalej anatomia ludskeho tela-chémia,pretožetam máš enzými a s čím suvisia enzými?s chémiou predsa... Genetika-tiež chémia máš tam nukleové kyseliny bielkoviny atd... a sčím to suvisi?chémia... jedine čo nesuvisi s chémiou je iba zoologia živočíchy rastlinky atd..dúfam,že z toho čo som napísal si pochopila,že celá biológia stojé na chémii čiže?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo onen so šutríkmi? paleontológia? alebo dačo iné? hmm
.
.
Neskoro..