ja mam taku jednu vyslachtenu doma, akurat o tom nemozem moc verejne hovorit, ale tak ked uz sa tu objavila tato diskusia...lebo mam dojem, ze geneticke pokusy na zvieratach este neboli povolene, co je skoda, lebo som dospel k velmi zaujimavym vysledkom a boli by urcite velkym prinosom pre vedu...
Laurorita - skor tie jej vajcia su zaujimave na videnie, ta sliepka posobi takmer ako normalna sliepka, akurat ma taky nepricetny vyraz v tvari, neviem, tak zvlastne posobi, asi vedlajsi ucinok experimentu, to este treba troska doladit...
Europske sliepky to uz nedokazu, ten druh vyhynul, ale daju sa kupit Cinske sliepky (neviem ci aj u nas), ktore vedia robit rozne vajcia. Niekde som videl online shop, kde predavali sliepky podla typu vajec, a tam si si vybral vzor vajca (pri kazdej sliepke boli vzorky vajec) a tu si si objednal. Ale uz nemam ten link, takze skus google...
Mne sa o takej sliepke snivalo tie vajcia bol krasne malovane, len problem bol ze rastli na strome...ale cela moja rodina si myslela ze to znasa nasa sliepka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dr. Lucates