Velka a stastna rodina . . . to je taky dozivotny balicek splnenych zelani. Ved ak ma byt kazdy clen rodiny stastny . . . teda aby bola cela rodina stastna . . . no to by mala zlata rybka radost
Barry88!: neni to myslené tak, že by si mala mat ďalšiu kamošku, ale že tá súčasná by stála pri tebe celý život... čo nie je samozrejmosť, aj keď stáva sa, šťstní to ľudia...
Pre mna láska predstavuje veľmi veľa vecí... vrátane priateľstva. čiže rozhodne volím lásku. A ked bez sklamaní, no neber to (nie som si inak istá, či taká vôbec existuje , ale ved zlatá rybka je zlatá rybka)
vôbec najviac si cením city ľudí. A bez lásky žijem akoby polovičatý život... viem, že nebudem v pokoji, kým ju nezažijem.
ťažko by som si mohla užiť vlastné šťastie, keď by som sa pozerala na trápenie ľudí, ktorých mám rada. Myslím, že v tom štastí rodiny je ukryté všetko, čo človek potrebuje
laska bez sklamani neexistuje a nie je najlepsia imunitu voci chorobam ale s laskou a velkou rodinou jedno si neviberem ukecam ju na tri a potom zoberem dve a este z tretieho si spravim dalsie
Keby som bol imunny voci chorobam tak by som sa dozil mozno aj 100 rokov z toho by som skoro 40 rokov nechodil do prace (dochodca)a mozno by som mal aj velku rodinu.Takze volim moznost imunity.
@Smajlgirl presne si zober že v tom niečo musi byť, predsalen by ti nedavala želanie "len tak" okej, vraj za to, že ju pustiš... ale keby jej na tom tak zaležalo by neplavala tak blizko pri brehu a nenechala sa chytať... proste zlata rybka je ku*va, tiež by som ju zjedla (s nejakou dobrou syrovou omačkou, mmm), aspoň by som mala istotu že nebude chcieť o*ebať ešte ďalšich naivnych ludi
šťastnú rodinu si založím iba s takým človekom ktorého budem naozaj milovať nie? takže to mám dva želania v jednom...aj láska bez sklamaní aj hepi femili...a keby so m oto už číou náhodou mala tak plechovku piva
ja sa 100 rokov dožijem,chodiť do práce budem musieť aj tak,lebo tatko neni mafián..najlepšieho priateľa nepotrebujem kým mám lásku bez sklamania , veľkú a šťastnú rodinu mať budem,a keď si zarobím tak aj auto každých 5 rokov...tak asi imunitu voči chorobám..pre celú rodinu by som poprosila..
keby bola laska bez sklamani... bez nejakeho trapenia mensieho vacsieho... bolo by to onicom a prestalo by ma to bavit... imunitu by som chcel pre celu rodinu... lebo keby som bol iba ja imunny a videl, ako okolo mna vsetkych zmaha choroba, nebolo by to moc prijemne... ale imunita nieje vsetko, nie len choroba zabija
Načo by mi bola akási nesmrteľnosť či dožitie sa vysokého veku, ak by tu už neboli ľudia ktorých mám rada... Stačí mi jednoducho zdravie a šťastná a veľká rodina. Láska bez sklamaní, je vlastne základ šťastnej a velkej rodiny...
mať neobmedzovany život inymi ľuďmi, chodiť kde chcem, kedy chcem, ako chcem, s gitarou na chrbte, vernim kamaratom a hrať sa na tulaka.... maximalne stači
No tak z tychto moznosti.... fakt jedine to auto. Naco by mi bol priatel, co by ma nikdy nesklamal, ked by som ho potom o to lahsie mala moznost sklamat ja? S laskou detto.. A co sa tyka zivota - skoda, ze nebola moznost . Ze dozit sa sto rokov (lol).. Nic horsie si neviem predstavit. A ohladne chorob - aka je pravdepodobnost, ze dostanem prave nejaku smrtelnu? Dost mala. Omnoho radsej by som prijala moznost byt imunna voci beznym chripkam a nadcham, ktore zivot zneprijemnuju OMNOHO viac.
ja by som chcela, aby bol krajsí a lepsí svet... povahy ludí sú také rozne a niektoré sú take nezmyselnééé... ja by som nechcela poznat zlých ludí.... ale zas na druhej strane, keby som sa s nimi nestretala v beznom zivote, nepoznala by som priatelov.. nie?
keby že ja chytím zlatú rybku... alebo všeobecne nejakú rybku... tak by som ju pravdepodobne nechala vypchať a vystavila by som ju niekde do dedkovej pracovne v živote som žiadnu rybu neulovila takže to nepripadá do úvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a ostatné by ma netrápilo.
kamošku, čo nikdy nesklame, mám viac ich nepotrebujem
vlastne mi to úplne stačí..
dala by som prednosť životu takému aký má byť, bez zlatých rybiek
vôbec najviac si cením city ľudí. A bez lásky žijem akoby polovičatý život... viem, že nebudem v pokoji, kým ju nezažijem.
♥♥♥_♥♥♥
_♥♥♥♥♥_
__♥♥♥__
___♥___
Priala by som si racionálne riešenie mojej momentálnej nemorálnej dilemy.
Autá ničia ŽP a zaberajú miesta.
Okolie otrčí kopytá k nebu a ja stále živá, skutočne milá predstava.
Láska bez sklamaní? Nebolo by to ono a ani reálne, ani zaslúžené a bla-bla-bla.
Šťastná rodina nejestvuje.
Imunita voči smrteľným chorobám? Ráta sa tam aj život?
Niekto, kto ma nikdy nezradí a mám si ho len tak vyželať? Dôvera musí byť zaslúžená, nie naprogramovaná. Ako by som si mohla také priateľstvo vážiť?
Nemusieť chodiť do práce. Ale na to nepotrebujem žiadnu rybu, stačí dať výpoveď, prípadne si žiadnu nehľadať.
Možno tak robiť to, čo skutočne chcem. A vedieť, čo chcem.
nechcem nic a tu rybku bych si dal do akvarka
Ikeď môžno sa zo m§a stane karieristka..uvidím
A tá láska bez sklamaní...To by sa mi zišlo tiež..veľmi,pretože to vie strašne bolieť.
No ale nejdem sa tu tak rozpisovať..