Drahý @zamidari , skutočne nevidím dôvod, prečo by nemohli pokémoni spadať pod alternatívnu zoológiu. Vďaka naším šikmookým kolegom poznáme celé rodostromy, čeľade, ba dokonca i hierarchické začlenenie ušľachtilých druhov. Nespochybňujte teda prosím vedné odbory, ktorým absolútne nerozumiete...
no......ako vždicky mi príde smiešne, keď Hitler začal hovoriť o čistej árijskej rase (bol úplne skvelým príkladom ....no a čo by sa dialo keby zvíťazil???? Bolo by viac miesta pre život Nemcov (možno aj USA by padlo => samý Žid), niečo také som počul že Slovanov chcel nechať žiť ako otrokov, takže JA osobne by som asi obskakoval okolo zadku nejakého nemčúra (tomu hovorím prespektívny život...
My už tými otrokmi sme, veď ľudia tu robia za smiešne mzdy v zahraničných (často nemeckých) firmách. Niektorým tá mzda ledva pokryje výdavky na živobytie, je to novodobé otroctvo. Nezaviedlo sa cez zbrane a vojnu, ale cez ekonomiku.
co by robil s Berlinom? tak to je najmenej co by ma trapilo ale podla knihy mein Kampf viem co by priblizne cakalo slovanov, boli by sme otroci robotnici na tazke prace vedeli by sme tak pocitat do desat a boli by sme absolutne nevzdelani debili .....
expanzia árijskej rasy + ekonomika tej ríše by mohla konkurovať hádam aj atlantíďanom neviem na ako dlho, ke´dže v histórii každá nadríša zanikla ak to berieme z dlhodobého hladiska - berlín by bol asi najhonosnejším mestom sveta a doslova monumentálnym ... z môjho pohľadu ak by sa zaobišli bez nor. protižid. zákonov a ostatných podobných vecí ktoré boli časovanou bombou, mohlo sa mi podariť niečo zaujímavé a dnes by to bol štát o rozsahu európskej únie a možno aj väčší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
jo a takí ako @antifunebracka by boli mŕtvi
@method furt som si myslel, ze si v pohode. po dnesku vidim, ze nie si o nic mensi kokot nez l1me ci sturmer