Zavesim si tenucky spagat zo stropu a spravim z neho slucku. Potriem si ruky lepidlom, vyjdem na stolicku, vopcham hlavu do slucky a prilepim si ruky kazdu zboku o hlavu. Potom skocim dole. Tenky spagatik sa prereze mojim krkom a zomriem. Ked ma potom ludia najdu, budu ohromeni: "OH MY GOD HE RIPPED HIS HEAD OFF!!"
@sirota pekna predstava, ale to by muselo byt nejake ocelove lanko a ty by si musel "skakat" z riadnej vysky, alebo mat aspon 300kilov, aby ta to "prerezalo" kazdopadne, dobry napad !: D
no neviem, či zháňaš návod na samovraždu alebo čo aa google nevie o ničom? alee asi sa je dobré spolahnúť aj na účinky elektrického napätia.. ni zo zásuvky... ale vonkajšie vedenie na poliach 22kV, 140kV atd... ako sa k tomu dopracovať? teda aby bola správna šupa .. nuuž.. nech si premyslí každý sólo..
@n0win0u podla mna sa skor bal mucenia.... rusy by mu spravili kopec horsich veci ako smrt..... a vo vojnach celkovo nebyva zvykom zabijat bossov, ale uvaznit ich, pokial to ide
granát do úst a vytiahnuť poistku, aj keď...rakvu by mi asi otvoriť nemohli, ale aspoň by som mala isté, že to zaberie no, srsly, čo by ma k tomu akože donútilo?
no tak nasypala by som do seba nejake lieky, podrezala si zily a skocila z okna a cela krvava, sfetovana a dochramana by som isla na kolajnice, kde by som si lahla a keby sa blizil vlak strelila by som si gulku do hlavy... asi tak... vyskusat treba vsetko...
ako sa toto moze niekto opytat? nemusis. ak mas zomriet pod rukou niekoho a nemozes tomu zabranit, pochopim, ale uvazovat o nutnosti spáchania samovrazdy je totálne choré.
treba ist tam, kde nájdeš skutocny pokoj, svoje stastie a chodievaj tam casto a nauc sa vnimat a byt milý (milá) a nebudes mat dôvod. vsetko casom prejde.
kolko krásneho mozeme v zivote zažiť, vidieť, citit, pocut? Kolko trvalych hodnôt moze zivot priniest, ak nie sme sebeckí? nestoji ten zivot za to?
tak na čo sa zabíjať treba problémy prekonať nech sú aké sú a netreba sa nikdy vzdávať ale keby som si mal vybrať radšej by som zomrel v boji alebo za volantom svojho auta alebo v milostnom akte
predavkovat sa liekmi...skocit pod vlak znamena obrovsku traumu pre rusnovodica, skocit z okna pre okoloiducich a okrem toho, chcela by som si zachovat peknu tvar a nie vyzerat ako krvava placka...
ale vazne-vsetko sa da riesit inak, ako samovrazdou, netreba sa unahlit, ved zabit sa da vzdy i ovela neskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
to co ako bude na mna niekto mierit pistolou, ze zabi sa, inak ta zabijem, ci co ?
Neviem, kde som to cital Celkom zname & mile
ako sa toto moze niekto opytat? nemusis. ak mas zomriet pod rukou niekoho a nemozes tomu zabranit, pochopim, ale uvazovat o nutnosti spáchania samovrazdy je totálne choré.
treba ist tam, kde nájdeš skutocny pokoj, svoje stastie a chodievaj tam casto a nauc sa vnimat a byt milý (milá) a nebudes mat dôvod. vsetko casom prejde.
kolko krásneho mozeme v zivote zažiť, vidieť, citit, pocut? Kolko trvalych hodnôt moze zivot priniest, ak nie sme sebeckí? nestoji ten zivot za to?
ale vazne-vsetko sa da riesit inak, ako samovrazdou, netreba sa unahlit, ved zabit sa da vzdy i ovela neskor...