Voldy je moj knizny idol, vyber je jasny! a ked budem mat hada (co uz dlho planujem), tak ho pomenujem Nagini=presne take meno mala voldemortova "hadica"
@poke.....vie š no....to by bol jasny vitaz.....Brumbál poznal mocnejšie kúzla ako Voldy, takže ho zabil.....a myslím si, že Voldy proti Vaderovi by bol vyrovnaný súboj......
no urcite nie ty gaylordi z pottera, ale tazko povedat, na melee combat urcite windu nad vaderom ale ak by sa bral do uvahy force combat tak tam by sa mi tazko rozhodovalo. ale hentie ze voldemort, snape, malfoy a ostatni panaci s palickami by spravili tak bacov kar keby tam pride nekto a jebne do nich elektrinu a cely hrat na nich jebne a vykryje vsetko vaapadom
@27 hlavne sa vlastne staci zamysliet, ze pride hociaky lepsi jedi/sith jebne na panaka mindtrick zahodi mu palicu a odpili hlavu. proste z hp nema nikto sancu to ani nema zmysel sa moc nad tym zamyslat
takúto diskusiu som tu presne chcel mať.......ale zase na druhej strane.....čarodejníci by sa mohli brániť proti bleskom kúzlom Protego! A zase......keby vyslali kúzelníci na JEDI/SITH - ov kliatbu Imperio! tak JEDI/SITH by museli poslúchať, čo im kážu......asi o tom natočím krátky film s týmto obsadením a scenárom
@poke bro....ja mám načítanú/napozeranú českú verziu takže pre mňa navždy bude HP chodiť do školy Bradavice, kde sa bude hrávať famfrpál a riaditeľovať tam bude Brumbál
@trdelniiiq nestihal by proste vycarovat nic imho, a defense nie je len o meci, hodi po nom ohen, tak vytrhne barsco zo zeme a jebne mu to o hlavu.
a rozhodne windu nebol "len" sermiar. praveze jeden z najlepsich pouzivatelov sily a vedel vyuzit aj svoju temnu stranku, vdaka comu ovladal aj niektore techniky sithov a "nebralo" ho to k dark side
nejako takto asi : ze to co vedia panaci vycarovat tak to vedia aj jedi/sithovia + vedia este neskutocne efektivne bojovat melee/defense + ovladaju telekinezu ( jebnut dom o hlavu a nie proste, ze hen nech mi metla prileti k ruke abo co )
@n0win0u tak ono je to dost tazko porovnavat ,ked chce byt clovek objektivny a obe veci su z 2 uplne odlisnych univerz..voldemort sa mohol zrazu vyparit a objavit sa za nim/na druhej strane jedi maju force.je tu prilis vela premennych
i ked je pravda, ze madafaka samuela som nemusel zas tak degradovat na "len" sermiara
@fluptak to, ze ovladaju silu neznamena, ze nemozu vykryvat utoky mecom nie ? a ako dobre, da nanho imperio a padne mu na hlavu dom. sa mi to nezda ako win - loose situacia aj tak
@trdelniiiq ved ale voldemort sa "vyparoval" tak, ze zanehaval za sebou dym/prach ci co to bolo, nie ? uzivatelia sily zase maju celkom solidny postreh ( ked vedia mecom "odpinkavat" 20 ludi co po nich striela ) tak sa mi zda nepravdepodobne, ze hen nejaky panak by ich prekvapil tazkotonazne niecim
uznavam, vela premennych. ale ako vidis, ja mam uz davno stanoveneho vitaza zatial som tu nenasiel argument ziaden, ktory by ma presvedcil o opaku
ma napadlo, ze vlastne, na to, aby si nieco vykuzlil musis vyslovit zaklinadlo, nie ? ( viem, ze niektori nemuseli ), taka situacia, ze ta zacne niekto skrtit silou tak nevykuzlis teoreticky nic, ne ?
@n0win0u windu sa mi znepacil po tom, ako som zistil, ze samuel si "vyfnukal" fialovy mec, aby bol lahko zapamatatelny, takze si moje pohrdanie zasluzi
neskor kuzelnikom stacilo, ze si na kuzlo len spomenuli/prutik sam zistil, co chcu vycarovat a hned to spravil po svihnuti..ale neviem uz ako presne to fungovalo, viem len ze vo filme nic nevraveli, len svihali prutmi
ked si vezmem, ze mind trick by na nich ani nemusel fungovat a oni by mohli expeliarmom odzbrojit LS a potom na nich zoslat napriklad crucio, tu sa tiez crta silna stranka hentych prutikarov
@trdelniiiq bah zase netreba az tak riesit filmovu verziu
hmm tak ale myslienka je rychlejsia ako svihnute cize stale mindtrick by bol rychlejsi, alebo forcepulse a tym vlastne docielit "jedi/sith expeliarmus"
mind trick by preco nefungoval na carodejov ? ved ale LS vykryje aj expeliarmus, ved expeliarmus vedia vykryt uz aj carodejnici ( neviem ci sa to vobec niekedy stalo vo filme, ale da sa to urcite, v knihe to bolo ) takze neviem, stale sa mi zda, ze maju navrh uzivatelia sily. ale postreh dobry, to jj
neviem, strielam len tak do cierneho, co mi prve napadne a znie to celkom vhodne, velmi nad tym ani neuvazujem
trebalo by poziadat lucasa, vlastne teraz asi skor disneyho, aby natocil nejaky sequel, kde sa carodejnici dostanu do buducnosti a budu zapasit s jedi to by som si chcel pozriet/precitat, ako by vlastne dopadli a kto by vyhral
@n0win0u ne akoze pohoda, identifikoval som secky postavy, len mi to pride mega geekovske sa o tom bavit proste, jak uplny noulajf ale ked uz sme pri tom tak som za kenobiho
@trdelniiiq jj v tomto sa zhodneme, anakin bol proste faggala, ovela viac by ma napr vo filme bavilo vidiet ako vyrastal, trenoval a bojoval obi wan v kombinacii s qui-gonom, ale tak mno co uz kto chce vediet musi citat, alebo mozno disney nieco pripravi
@trdelniiiq nehráme sa na kedy/prečo...tak to bolo a basta. Nehovoriac, že naozaj silný jedi dokáže odraziť útok "silou" pomocou meča vo viacerých scénach.
ludia, mace windu bol 1 z najsilnejsich jediov EVER. kks sak bol prava ruka yodu. a skoro porazil imperatora, ktory trenoval vadera. a urcite by porazil aj obi wana, bo ten bol priblizne rovnako silny ako vader (bolo to 1:1 na zapasy). cize tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
tss
pochybujem, ze by lightsaber odrazil/pohltil nejake kuzlo
@pijemzelenycaj este ptm bol ucitel opcm
@stodvacinkar su to moje dve najoblubenejsie filmové serie
@trdelniiiq LS by odrazilo urcite tie iskricky z paliciek hentych mamelukov
oni su uplne extra powerfull ghost busters
hlavne o neho sa mi jedna, kedze vader mam x,z moznosti ako sa branit/utocit ale mace vzdy ostava len pri svojom LS
@trdelniiiq nestihal by proste vycarovat nic imho, a defense nie je len o meci, hodi po nom ohen, tak vytrhne barsco zo zeme a jebne mu to o hlavu.
a rozhodne windu nebol "len" sermiar. praveze jeden z najlepsich pouzivatelov sily a vedel vyuzit aj svoju temnu stranku, vdaka comu ovladal aj niektore techniky sithov a "nebralo" ho to k dark side
nejako takto asi : ze to co vedia panaci vycarovat tak to vedia aj jedi/sithovia + vedia este neskutocne efektivne bojovat melee/defense + ovladaju telekinezu ( jebnut dom o hlavu a nie proste, ze hen nech mi metla prileti k ruke abo co )
i ked je pravda, ze madafaka samuela som nemusel zas tak degradovat na "len" sermiara
@trdelniiiq ved ale voldemort sa "vyparoval" tak, ze zanehaval za sebou dym/prach ci co to bolo, nie ? uzivatelia sily zase maju celkom solidny postreh ( ked vedia mecom "odpinkavat" 20 ludi co po nich striela ) tak sa mi zda nepravdepodobne, ze hen nejaky panak by ich prekvapil tazkotonazne niecim
uznavam, vela premennych. ale ako vidis, ja mam uz davno stanoveneho vitaza zatial som tu nenasiel argument ziaden, ktory by ma presvedcil o opaku
ma napadlo, ze vlastne, na to, aby si nieco vykuzlil musis vyslovit zaklinadlo, nie ? ( viem, ze niektori nemuseli ), taka situacia, ze ta zacne niekto skrtit silou tak nevykuzlis teoreticky nic, ne ?
a jj, toho windu ti nezabudnem este dlho ! xD
henta ginger killing machine with no soul by urcite narobilo peklys
neskor kuzelnikom stacilo, ze si na kuzlo len spomenuli/prutik sam zistil, co chcu vycarovat a hned to spravil po svihnuti..ale neviem uz ako presne to fungovalo, viem len ze vo filme nic nevraveli, len svihali prutmi
ked si vezmem, ze mind trick by na nich ani nemusel fungovat a oni by mohli expeliarmom odzbrojit LS a potom na nich zoslat napriklad crucio, tu sa tiez crta silna stranka hentych prutikarov
hmm tak ale myslienka je rychlejsia ako svihnute cize stale mindtrick by bol rychlejsi, alebo forcepulse a tym vlastne docielit "jedi/sith expeliarmus"
mind trick by preco nefungoval na carodejov ? ved ale LS vykryje aj expeliarmus, ved expeliarmus vedia vykryt uz aj carodejnici ( neviem ci sa to vobec niekedy stalo vo filme, ale da sa to urcite, v knihe to bolo ) takze neviem, stale sa mi zda, ze maju navrh uzivatelia sily. ale postreh dobry, to jj
neviem, strielam len tak do cierneho, co mi prve napadne a znie to celkom vhodne, velmi nad tym ani neuvazujem
trebalo by poziadat lucasa, vlastne teraz asi skor disneyho, aby natocil nejaky sequel, kde sa carodejnici dostanu do buducnosti a budu zapasit s jedi to by som si chcel pozriet/precitat, ako by vlastne dopadli a kto by vyhral
mno uz len to, ze kto by bol na akej strane. keby sa to pomiesalo by to bolo idealne
@vast geekovske je to fest, o tom potom
povodne mal windu skapat mimo obraz, no vyziadal si, aby bola jeho smrt natocena a pouzita vo filme
nemal som rad anakina vobec proste, ako prcek bol dobry potom bol uplne greedy kokot z neho
a pocas vojny klonov to zaklincoval uz uplne
....
Osobne si myslím že mágia a "force" je v jadre to isté, takže by to bolo vyrovnané.
a aj keby som poznala,hlasovala by som jednoznačne za Severusa
@orfea2 nevies, kto boli 1. styria? ô___ô ZBOHOM