ale určite by som to nechcela vecieť...potom by ma to niekde v hĺbke duše trápila a jak by to bolo bližšie a bližšie k tomu dňu, tak by som na nič iné nemyslela
ma to vela financnych vyhod... ...ale zato...by ma to zvnutra asi zozralo...dni pred tym...nostalgia alebo...mozno by som sa zmieril a pripravil,vsetko dokoncil...neviem
nebolo by to dobre..clovek by potom na nic ine nemyslel a hlavne pred smrtou by bol cely prec z toho..ja si radsej budem kludne zit v nevedomosti, ako to vediet a stresovat
určite nie a hlavne z toho dôvodu, že proste chcem žiť tak ako sa cítim v tom momente a nie myslieť na to, že sa mi to kráti a už mi ostáva len toľko a toľko... proste potom by som zrejme tomu chcela zabrániť a menila svoje plány a prispôsobovala tomu... chcem žiť tak ako to cítim...
otvorila by som to ale urcite by ma prekvapilo to co by tam bolo napisane.... keby som ten datum vedela tak by to malo svoje vyhody ale aj nevyhody....
otvorila by som to... a ak niekto máte k tomu prístup alebo čo, prosím pošlite mi tú obálku veď aj tak raz umrieme a začne sa nová etapa ,,života´´ tak prečo to nevedieť skor a načo okolo toho robiť také opletačky...
Ani za peniaze by som ju neotvorila A ak by ju nahodou niekto otvoril za mna, tak jedinym mojim zivotnym cielom by asi bolo ten datum zmenit a dozit sa viac.
Rozhodne by som ju otvorila.. lebo keby tam náhodov bol dátum budúceho mesiaca, nestrácala by som čas v škole... pravdepodobne by som spravila nejakú rafinovanú lúpež a za tie peniaze by som si užívala a spravila všetko o čom som kedy snívala...
podľa mňa by to každý z nás nakoniec otvoril... nech sa deje čokoľvek... a aj keby by tam mal byť dnešný dátum a mal by len 10 minút ... ja rozhodne... rýchlo by som si pustila najoblúbenejsiu pesnicku, dala aspoň glg piva a pobozkala všetkých naokolo... samozrejme s tým že by nevedeli o čo ide....
Idem na to logicky: Dostanem obálku, obyčajnú bielu obálku s mojím menom. Predpokladám, že vnútro obálky bude vzorované, aby sa nedalo z listu nič vyčítať. Takže aby som zistila, čo v obálke je, budem ju zrejme musieť otvoriť. A to že sa dozviem dátum svojej smrti, no to je už moja smola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@6 ja mám za to chuť vraždiť... a to myslím vážne!
a keby som to vedel, tak si nedávam pozor a zabijem sa aj sám nejakou nešťastnou náhodou
ale zvedavosť by ma prinútila otvoriť..čiže asi ÁNO
10.11.2042
@Klaudiqaaa @59 Nie, ale možno zdanie klame.
@Demonicbass @60 Ale veď to je tuším v tvojich iba 51 rokoch!!! Sranda ako málo niekomu stačí, keď má 18.
nevedomosť je sladká, tak prečo si to neosladiť ?