@chidori Tak asi treba skusit poohliadut sa aj po nejakom holubovi casu a mohli by ste si pripadne dopisovat . Co by apr. v pripade takych basnikov mohlo byt velmi zaujimave. PS: Ale co v telefonate take jazykove bariery? Holuby su lepsie v tomto pripade ~~~
@flussica však ja mám narozdiel od nich google translate a taký slovník francúzsky mám pre pán B. a pána S by som zvládla ešte. ale takého Alexandra, Cézara a Ramzesa.... uf!
@chidori A dobre si sa informovala, ze google trannslate poskytuje aj anticku taliancinu ? PS: A myslis, ze google translate by bol dobre uplatnitely pri telefonovai ?
@chidori Len aby aj oni boli tak vyspeli .. S kreslenim teda opat pripada v uvahu skor ten holub, ale urcite by to bolo fajn . No to by som potom schvalne skusila oslovit aj nejakeho maliara, nie? Predstav si, ake by to bolo, do"pisovat" (dokreslovat..) si s takym Salvatorom D... Sialena predstava
@flussica Wuaaa to by malo nehoráznu hodnotu alebo takým Picassom, však to by si sa musela učiť hranaté obrazce a rozsekané slová dopisovať si s maliarmi. By som sa hanbila
tak ale ja by som to mala v slúchadle a im by to preložilo odo mňa do ich jazyka.
@chidori Dobre, ale vies co? Pre pripad, ze by si sa na tom niekedy predsalen rozhodla pracovat, to radsej drzme v tajnosti a nikomu o tom netreba povedat . Tento napad si si ukradla a rozvinula Ty, takze pssst ; )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a no, telefonovanie, to by sme boli už tak vyspelí, že bolo v slúchadlu namontované automatické prekladanie
tak ale ja by som to mala v slúchadle a im by to preložilo odo mňa do ich jazyka.
Mmm, tak to je dost pokrokova myslienka, to ma nenapadlo. Nuz, ostava uz len otazka, kto sa toho chopi a vyvinie tento skvely software