...hmmm, ťažká otázka... časť mňa je v pokušení vyplodiť nejaký nihilistický brebt, časť je egocentrická a napadá ju dať sem to čo si chcela včera zapísať do kokotníka (ale nakoniec zvíťazila lenivosť slight_smile:, že "Ak mi niekedy postavia sochu, chcem aby mala po pravej strane pivo, po ľavej strane popolník, a v ľavej ruke cigaretu", ale... to je príliš egocentrické... a všetko skutočne múdre a dôležité už v podstate bolo povedané inými.
...myslím že by som sa uspokojil s tým byť mierne neoriginálny, zopakovať čo už povedala jedna zaujímavá skupina ľudí, ale málokomu dochádza že to má naozaj hlboký zmysel. a budem trochu podvádzať, lebo pôvodne sú to dve vety
V živote každého z nás niekedy nastane situácia,pri ktorej musíme urobiť nejaké rozhodnutie...niekedy stačí malá chvíľka neistoty alebo nedostatok odvahy a môžeme naše rozhodnutie ľutovať do konca života. Avšak žitím v minulosti človek svoju budúcnosť nezlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
...myslím že by som sa uspokojil s tým byť mierne neoriginálny, zopakovať čo už povedala jedna zaujímavá skupina ľudí, ale málokomu dochádza že to má naozaj hlboký zmysel. a budem trochu podvádzať, lebo pôvodne sú to dve vety
"Nothing is true, everything is permitted."
(Nič nie je pravda, všetko je dovolené.)
kiš kiš, be be
mo
vzdy davajte svojim rodicom vediet, ako ich mate radi. nemusite denne, ale aspon 2-3x do tyzdna. otcovi i matke. ale hlavne matke.
ok?
They will all die.
Staci sa zamysliet nad tym, aki sme v tejto dobe "slobodni" a hned je kazdemu jasne, co som tym chcel povedat.
2. Nespoliehaj sa na to, že existuje človek, ktorému sa dá na 100% veriť.
3. Keď sa ti nepriateľ smeje za chrbtom kopni ho di hlavy.
2. Lepšie zapáliť malú sviečku, ako do konca života preklínať tmu.