ja geolu na nasej skole .. strasne daco .. a asi by som zakazala chodit detom pod 15 na disco... kam sa clovek pohne, tam narazi na nejaku malu sebavedomu kacu, ktora zhana niekoho, kto by jej dal travu.. traaapne
@12 ee, nehulim no minule ma to dostalo... take decko male.. prekvapilo by ma, keby mala vobec 14 a ako najvacsia macherka pytala od nejakeho mozno 25 rocneho chalana travu .. no co uz deti neurobia, aby nepofrajerovali pre kamosmi..
@thomasqo noo to sú také lieky na predpis.. vlasten tabletky.. ja ich už mám predpísané po druhý raz.. a no mierne povedané nerešpektujem to čo mi doktorka povedala.. že to mám užívať fakt iba 6krát do dňa a nie ako minule.. ale keď to sa nedá.. sú prudko návykové..
z moznosti by som zakazala fajcenie, ale inak by som zakazala davat tych sprostych soferov busu do busu... lebo neznasam ked mi tam nieco keca a ked ide nejaky dedko ktoreho pozna, tam ho necha ist aj zadara
fajčenie všade na verejnych miestach hlavne kluboch,reštauráciách,obchodných domoch proste všade...prečo by mi mal nejaký fajčiar kaziť moje zdravie tým nechutných dymom?!
@11 -tie babky a dedkovia sú dosť dobrý nápad...z viacerých hľadísk aj keď niekto vie dobre polemizovať o tom aké je to neetické (neetickejšie je ak ťa taká starena tresne v MHD bakuľou pretože ona nemá miesto, že nemá miesto nikto je už mimo ňu asi...) ... to s politikmi je asi naj, ale tiež somarina...ja by som porozmýšľala možno o hlasnej hudbe skôr ako o fajčení v tých baroch...neraz nepočujem ani seba a nie to ešte spoločnosť okolo mňa...
@trtken Vypisovanie samému sebe odmeny je podľa teba spravodlivé? Keby to aspoň boli zaslúžené odmeny, tak nepoviem.
Minule som sa zamýšlal čo naozaj robia politici, a vyšlo mi, že skoro nič. Odsedieť si v sále hodinku a za to zhrabnúť sto tisícové platy? Za čo?
Podľa mňa by politik nemal dostávať plat. Proste nedostali by za to nič. Aspoň by sme sa zbavili jedincov ktorým ide len o peniaze a konečne by sa objavili ľudia, ktorí majú rozum a nastolia poriadok aj bez platu.
@pernik - ibaze to tu uz bolo. Aj počas 1. SR nikdy to neprešlo. každý človek má právo na vyplatu za prácu. Ok možno maju nadštandardne platy a stacilo by im aj menej. A co sa odmien týka tak ano je to nemoralne ak si niekto sam schvali ale ked sa ti nepaci voľ niekoho inaeho. Mam najradsej takych co sa na veciach verejnych vobec nezucastnuju ale potom tliachaju ze aka je tu zla vrchnost
@trtken počul si niekedy o politike v starovekom grécku? Tam politikom tiež neplatili a fungovalo to.
Podľa mňa by "politik" nemalo byť zamestnanie. Vláda vzdelancov, ktorí by to robili popri zamestnaní.
je fuk čo štát zakáže, ľudia pred ním nemajú rešpekt, čiže to aj tak porušovať budú
inak by som dala asi to fajčenie (aj tak je vzduch už znečistený čiže by to bolo vlastne fuk) alebo tí politici no za 96 dní parlamentu čo na seba nadávajú a hádajú sa (a aj tak nič nevyriešia okrem zhoršenia všetkého možného by som im dala plat ako robotníkovi v pekárni
@pernik ako mozes porovnavat staroveke grecko so sucasnym politickym zriadenym.. Ved rozdiel je vyse 4000rokov. A po druhe v staroveku nemali parlament ale na vladnej moci sa zucastnovali priamo obcania kedze ich bolo malo. Nemali ustavu a tym padom ani zarucene prava.
A tiez je blbost ak by mali krajinu viest nejaky vzdelanci.. Tym by sa porusila ustava sr. Kazdy ma pravo volit a byt voleny a to aj bez ohladu na vzdelanie. Diplom nikomu nezarucuje ze bude dobre vykonavat svoju pracu. A inak aj dnesni poslanci maju vs a vysledok je rovnaky. Za dalsie vladna moc vychadza od obcanov ktori sa na nej podielaju priamo alebo volbou svojich zastupcov to znamena ze nik iny nemoze si toto pravo uzurpovat.
Praca poslancov nie je len to ked sedia v plene a stlacaju tlacitka. V prvom rade maju na starosti zakonodarny proces a na to potrebuju pracovat dusevne niekde v kancli a poznat zakony a prave za toto dostavaju ten plat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Minule som sa zamýšlal čo naozaj robia politici, a vyšlo mi, že skoro nič. Odsedieť si v sále hodinku a za to zhrabnúť sto tisícové platy? Za čo?
Podľa mňa by politik nemal dostávať plat. Proste nedostali by za to nič. Aspoň by sme sa zbavili jedincov ktorým ide len o peniaze a konečne by sa objavili ľudia, ktorí majú rozum a nastolia poriadok aj bez platu.
Podľa mňa by "politik" nemalo byť zamestnanie. Vláda vzdelancov, ktorí by to robili popri zamestnaní.
inak by som dala asi to fajčenie (aj tak je vzduch už znečistený čiže by to bolo vlastne fuk) alebo tí politici no za 96 dní parlamentu čo na seba nadávajú a hádajú sa (a aj tak nič nevyriešia okrem zhoršenia všetkého možného by som im dala plat ako robotníkovi v pekárni
A tiez je blbost ak by mali krajinu viest nejaky vzdelanci.. Tym by sa porusila ustava sr. Kazdy ma pravo volit a byt voleny a to aj bez ohladu na vzdelanie. Diplom nikomu nezarucuje ze bude dobre vykonavat svoju pracu. A inak aj dnesni poslanci maju vs a vysledok je rovnaky. Za dalsie vladna moc vychadza od obcanov ktori sa na nej podielaju priamo alebo volbou svojich zastupcov to znamena ze nik iny nemoze si toto pravo uzurpovat.
Praca poslancov nie je len to ked sedia v plene a stlacaju tlacitka. V prvom rade maju na starosti zakonodarny proces a na to potrebuju pracovat dusevne niekde v kancli a poznat zakony a prave za toto dostavaju ten plat.